2777
2789
عنوان

دهم تجربی

2969 بازدید | 18 پست

من می‌خوام برم دهم و بهش علاقه دارم

همه میگن خیلی سخته و... اما مهم نیست من تلاشم و میکنم 

فیزیکش خیلی سخته؟ میشه تجربه ای دارید چه کتابهایی بگیرم چجوری بخونم و ..؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سختیش بستگی به خودت داره دیگه مثلا علاقه، استعداد، پایه قوی اینا و تلاش گر باشی و اینا اگه داشته باشی برات راحته 

فیزیک و من دوست نداشتم زیاد البته من علاقه ای یه این رشته و فیزیک  نداشتم ولی خوب سخت نبود اونقدر

اول یه مدرسه ی خوب برو، دوم همون روز که اومدی خونه درسه همون روز رو بخون و یکم براش تست بزن، سوم سخت نیست، حجمش زیاده

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

فکر نکن تجربی بری حتما پزشکی میاری آخرش به آبیاری مسجد گوهرشاد راضی میشی

یعنی بخونیم نمیشه پرستاری آزاد اورد؟معلمی هم بیارم راضیم فقط اینکه برم تجربی یچی قبول شم وگرنه ضرر میکنم که انسانی نرفتم 

منم ثبت نام کردم ولی الان بین انسانی و تجربی موندم 

حس میکنم وکالتم خوبه چون کنکورش کمتر رقابت داره

اتفاقا به نظر من راحتترین درسی ‌که اخیرا تو کنکور میدن همین فیزیکه دهم هم آسونه نسبت به بقیه پایه ها ، کتاب سطح اول خیلی سبز و میکرو منبع دوم الگو و در آخر دیگه خیلی خفن شدی نردبام البته آزمونهای موسسات هم هست

یعنی بخونیم نمیشه پرستاری آزاد اورد؟معلمی هم بیارم راضیم فقط اینکه برم تجربی یچی قبول شم وگرنه ضرر م ...

حقوق با وکالت فرق داره 

وکیل به کسی گفته میشه که پروانه وکالت داشته باشه یعنی عملا بدونش‌ بی فایده ای ازمونشم خیلی سخته 

تجربی رقابت بالایی داره اگر سه سال همه خودتو بزاری میشه نمیگم نمیشه اما سخته  

کاربر آقا هستم 
حقوق با وکالت فرق داره وکیل به کسی گفته میشه که پروانه وکالت داشته باشه یعنی عملا بدونش‌ بی فایده ای ...

من خیلی درس میخونم تلاش می‌کنم ولی دلم میخواد تهش یه چیزی بشه قبول بشم 

از اونجایی که کنکور انسانی رقابت کمتری داره به شک افتادم 

مثلا ریاضیو مشکل دارم کلا 

امسال که نهم بودم معلم خوبی نداشتیم اصلا 

و پیش یه معلم دیگه میرفتم خیلی هزینه برداشت ولی تو کارنامه ۱۷ گرفتم الانم برای ریاضی و فیزیکش میترسم چون حفظیجاتم خیلی خوبه 

من خیلی درس میخونم تلاش می‌کنم ولی دلم میخواد تهش یه چیزی بشه قبول بشم از اونجایی که کنکور انسانی رق ...

قراره خیلی با ریاضی سر و کار داشته باشی 

کنکور انسانی رقابت کمتری نسبت به تجربی داره 

اما اگر رشته تاپی مثل حقوق بخوای بعد ها مجبوری ازمون وکالت بدی که سطحش خیلی بالاست 

پس با این تصور نرو‌ که راحته 

اگر معلمی میخوای من پیشنهادم بهت انسانی هست 

چون اگر با تجربی آخرش به معلمی برسی مثل این میمونه که راه مستقیم جلوت باشه بعد از راه پر پیچ و خم بری 

اگر انسانی رفتی معلم درسایی مثل فنون شو چون درسای اختصاصی انسانی هست میتونی بعد ها کلاس کنکور بزاری 

و پول خوبیم‌ داره 

کاربر آقا هستم 
قراره خیلی با ریاضی سر و کار داشته باشی کنکور انسانی رقابت کمتری نسبت به تجربی داره اما اگر رشته تاپ ...

از انسانی وکالت یا همون وکیل شدن تو فکرمه 

و تجربی پیراپزشکی بیارم خیلی خوبه 

بنظرتون کدوم احتمال قبولیش بهتره؟ 

حس میکنم از لحاظ سختی هر دو یجوره

ولی کنکورش رو رد کنم فقط