2777
2789
عنوان

تغییر چهره

87 بازدید | 9 پست

خانما من ۲۲ سالمه داشتم عکسای قدیم نگا میکردم دیدم هیچ تغییری نکردم توی این ۷،۸ سال گذشته بلکه روز ب روز قیافم داره بیبی فیس تر میشه.تغیرایی ک کردم فقط ابروهام برداشتم و ارتودنسی ک اونم تا لبخند نزنم اصلا معلوم نیست ولی کلا ریزه میزه طریفم فک میکنن دبیرستانیم هنوز .البته بگم دماغمم عمل کزدم ولی طبیعی خداشاهده اقلا تغییر انچنانی نکردم چون بینیمم مشکلی نداشت .الان نمیدونم چیکارا کنم ک تغییر کنم .بعصیا نمیدونم چجوری از این رو به اون رو میشن 

چرا باید تغییر کنی ، چته مگه 😐😐

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

مگه بده؟

منم شکل دبیرستانمم همه هم دوره ایام میشناسنم.من هیکسو نمیشناسم بسکه تغییر کردن

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موهاتو رنگ کن

میکرو ابرو انجام بده

شیدینگ لب انجام بده

ژل لب بزن 

اگ صورتت پره لاغرش کن اگ لاغره ژل بزن پر شه

اکانت مشترک منو دخترخالمه❤ با صاحب اکانتا کارداشتین ب اکانت حیران ومسیحا پیام بدین🌸😍
هیچیم نیست ولی از بچگی تا الان ک قد خر سن دارم میگن وای اصلا تغییر نکردی همونی .نمیدوتم تعریفه یا چی ...

موهاتو رنگ کن روی صورت خیلی تاثیر میزاره

استایلتو عوض کن

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍
مگه بده؟منم شکل دبیرستانمم همه هم دوره ایام میشناسنم.من هیکسو نمیشناسم بسکه تغییر کردن

نه بد نیست ولی انتظار دارم دیگه با ۲۲ سال سن یکم تغییراتی کردن باشم .تازه من بینیم عمله و تغییر نکزدم 

نه بد نیست ولی انتظار دارم دیگه با ۲۲ سال سن یکم تغییراتی کردن باشم .تازه من بینیم عمله و تغییر نکزد ...

من۳۰سالمه هنوز شکل دوران دبیرستانممم خوشمم میاد

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

2790
2778
2791
2779
2792