نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 عنوان صدای شکم 176 بازدید | 17 پست کسی این مشکلوداشته یاداره ازوقتی یادمه اینجوریم ینی چگرسنه باشم چ نه یوقتای سرصدای شکمم اینقدزیادوضایس ک خجالت میکشم ازاطرافیانم خیلی صدای بدی میده دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔 1403/04/23 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 بارداری ؟ اره اماهمیشه اینجوری بودم خیلی خجالت میکشمتوجم دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8930 زنجبیل بخور سردی معدت زباده صبح ناشتا نبات و بارهنگ و نعنا بجوشون بخور ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 زنجبیل بخور سردی معدت زباده صبح ناشتا نبات و بارهنگ و نعنا بجوشون بخور مرسی دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 106010 اره اماهمیشه اینجوری بودم خیلی خجالت میکشمتوجم خب سعی کن غذاهای نفاخ زیاد نخوری یا نفخشوبگیری شیر سرد اصلا نخور آب یخ نخورمعدتو گرم نگه دار با خوردن هر روز صبح ناشتا سیب رنده شده عسل و عرق نعنا عالیه برای صدای شکم و نفخ الحمدلله رب العالمین ...
کوه_آلپ عضویت: 1402/01/04 تعداد پست: 8930 مرسی نمیدونستم بارداری نمیدونم اونا واست خوبه یا نه 😁 تو بارداری فک کنم گرمی زیاد خوب نیست ❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 خب سعی کن غذاهای نفاخ زیاد نخوری یا نفخشوبگیری شیر سرد اصلا نخور آب یخ نخورمعدتو گرم نگه دار با خورد ... شیرک نمیخورم کلاامااینارم امتحان میکنم کاش جواب بده دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 نمیدونستم بارداری نمیدونم اونا واست خوبه یا نه 😁 تو بارداری فک کنم گرمی زیاد خوب نیست اشکال نداره همین ک گفتی ممنون دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 106010 شیرک نمیخورم کلاامااینارم امتحان میکنم کاش جواب بده قطعا جواب میده بعد باردارم هستی دیگه اوضاع کامل به هم ریخته هست تا ی حدیش طبیعیه الحمدلله رب العالمین ...
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 قطعا جواب میده بعد باردارم هستی دیگه اوضاع کامل به هم ریخته هست تا ی حدیش طبیعیه اصلای وضیه دیگخودم خسته شدم واقعا دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 106010 اصلای وضیه دیگخودم خسته شدم واقعا چند هفته ای ؟؟ الحمدلله رب العالمین ...
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 چند هفته ای ؟؟ 16 دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔
دماوند1 عضویت: 1392/10/06 تعداد پست: 106010 16 بارداری واقعا دوران سختیه منم ۱۲ هفته ام الحمدلله رب العالمین ...
نیلو،جونی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/22 تعداد پست: 2620 بارداری واقعا دوران سختیه منم ۱۲ هفته ام ایشالله ب سلامتی بغلت بگیریش دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل منمیکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔