ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خیالم راحت شد هرچی صلاحه اتفاق میفته خیلی مواظب خودت باش روی گل پسرت بوس کن
فداتشم عزیزم حتما دست شمادردنکنه شماحالتون چطوره چطور میگذره؟
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
فداتشم عزیزم حتما دست شمادردنکنه شماحالتون چطوره چطور میگذره؟
خداروشکر میگذرونم بلاتکلیفی درگیر باخانوادش جنگ اول بهه ازصلح اخر مطمئن باش توام دراینده این مشکلات شاید داشته باشی ازالان قوی باش اون اولا نمیدونستم ازکجا میخورم ولی بمرور خودمو پیداکردم ازاول راهمو جداکردم چون ۵ سال هرکاری کردن فراریم بدن طلاق بگیرم نشد الان اگ میموندم دیگ یقمو ول نمیکردن قلاده مینداخت گردنم منم ب کشتن میدادن انقدبیماره خیلی ببخشیدعن همچیو ننش درمیارود تاخون نمیریخت ول نمیکرد ک خداعلیل وذلیلش کنه ب همین شبای عزیز رفتم جهازبیارم نمیدونی چ عزاداری راه انداخته بود بخاطرچارتا وسیله چ ننه من غریبم بازی دراورده بود یاحسین میکشید ۷ خونه اونورتر بفهمن مثلا منو فش بدن گفتم هرچی بگی ازت شکایت میکنم ک خفه شد ازترسش نذاشت بیارم گداگشنه
خداروشکر میگذرونم بلاتکلیفی درگیر باخانوادش جنگ اول بهه ازصلح اخر مطمئن باش توام دراینده این مشکلات ...
فداتشم@توکه سختیات خیلی زیاده من جهازم همشون خونه بابام هستن چون باخونواده شوهرم یه جازندگی میکردم و اتاقمون ۹مترکلا!من ازاین بابت هیچ نگرانی ندارم کلا فقط از پسرم میترسم که ازم بگیرنش وگرن اینچیزا چندان مهم نیس!
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
فداتشم@توکه سختیات خیلی زیاده من جهازم همشون خونه بابام هستن چون باخونواده شوهرم یه جازندگی میکردم و ...
من خیالم راحته نمیتونن بگیرن بیشتر خونه وزندگی ول کردم ب خاطر اینکه کسی برا بچم بزرگی نکنه همون چندروز توختم همه کاسه داغتر ازاش شده بودن نمیذاشتن بچم بغل بگیرم یامامانم بغل بگیره سریع میومدن میگرفتن هرننه قمری هرحسن کچلی ادعای فامیلی وخواستن میکرد برابچه ۲ ماهه پای عمل هیچ کمکی نکردن میموندم اونجا گدای دست اونا میشدم یه پولی بدن بچم بزرگ کنم دورازجون عین نون ک ب سگ تکون میدن بامنم همون رفتارمیشد ک لایق خودشون چون باشوهرمم همین کارو میکردن ذلیل ننه وباباش بود بچه چندتربیت میشد حالا انشالله تونستن حق یتیم بخورن دوام اوردن اون موقع حساب من باخداس
اون خدابیامرز ک بدیش ب زبونم نمیاد بگم انشالله دردوبلای خانواده شوهرت بریزه سراین زنه
ن عزیزم اون رفته دیکه خوبی بدی دیدی حلالش کن اون دنیاعذاب نکشه مادرشم تامیتونی نفرین کن زنیکه ذلیل شده بحق همین شبا ذلیل بشه نتونه راه بره به دسشویی رفتن محتاج باشه کسی که دل همچین زن وبچه ای رو بشکنه!
خدا همه اسیران خاک بیامرزه اونکه حلالش نمیکنم گله پیش فاطمه الزهرا کردم ک این ساداته مثلا چقدشکنجم د ...
همسرتو حلال نمیکنی عزیزم؟