2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی چه بد حالا چرا اونکه دروغ گفته به دلت نشسته؟

خب من ک چهار سال نمیدونستم داره دروغ میگه!

وقتی فهمیدم ک دیر شده بود!

همه ملاکامم داشت چ ظاهری چ اخلاقی…💔

( اگر دروغگویی و خیانتشو نادیده بگیریم)🫠

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

سلام عشقم خوبی؟ن عزیزم تصمیمو گرفدم دیگه بیخیال شدم ناموصا توکه بهترازهرکس اوضاعمو میدونی!

سلام عزیزم ممنون پسرت خوبه ⚘

اره گلم مثبت بگیم ک اتفاق بیفته خودت میدونی جاش بهشته توخوشحال باشی پسرتم خوشحاله خدابیامرزم تواسمونا خیالش راحته تواینده نمیدونیم ک خداچی میخواد راستی چکار کردی هنوز پیش مادرت اینا نرفتی؟

خب من ک چهار سال نمیدونستم داره دروغ میگه!وقتی فهمیدم ک دیر شده بود!همه ملاکامم داشت چ ظاهری چ اخلاق ...

خب همین خیانت خیلی مهمه که چهار سال دو نفر رو بازی داده شما و زنش رو پس دیگه باید بعدش از چشمت بیفته چون کل اون مدت با احساساتت بازی کرده  و به همسرش خیانت و دروغ گویی ماهر بوده 

البته بهت حق میدم منم یه نامزد داشتم قصدش فقط این بود از من سواستفاده کنه نه ج ن سی منظورم سواستفاده از سادگیم و حاضر نبود هیچ خرجی برام کنه و می‌گفت با مهریه ده هزار. تومن میخوامت اما من هنوز گاهی دلم براش تنگ میشه 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
سلام عزیزم ممنون پسرت خوبه ⚘اره گلم مثبت بگیم ک اتفاق بیفته خودت میدونی جاش بهشته توخوشحال باشی پسرت ...

فداتشم توخوبی بچت خوبه؟

جاش خوبه ولی عوضش جای منوپسرش اصلن خوب نیس افتادیم توبدبختی تو سراشیبی واقعا خیلی سخته توکه میدونی ن عزیزم بعدتولد پسرم قراره یه هفته برم تصمیم گرفتم بشینم خونه پدرشوهرم وتکون نخورم و بهشون بگم همینجامیمونیم تاابد منم اینجوری قید ازدواج میزنم واقعا هرچی فکرمیکنم به هیچ نقطه ای جزاین نمیرسم همشون بن بست هستن!نمیتونم کنارکس دیگه ای باشم اصلن تصورشم برام وحشتناکه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
خب همین خیانت خیلی مهمه که چهار سال دو نفر رو بازی داده شما و زنش رو پس دیگه باید بعدش از چشمت بیفته ...

اره دیگ عقلا و منطقا اصلا درست نبود خودمم یه بار مچشو گرفته بودم دو سه بارم بهم خبر داده بودن سر و گوشش میجنبه ولی ندید میگرفتم تو دوران دوستی

نمیدونستم یه مرحله بالاتر جلورومه!😒

ولی خب ادم احساسش یه جاهایی دیگ اذیت میکنه

میشه واسه برگشتن سلامتی و شفای کاملم و ازدواجم با کسی که دوستش دارم یه صلوات بفرستی؟❤️‍🩹

فداتشم توخوبی بچت خوبه؟جاش خوبه ولی عوضش جای منوپسرش اصلن خوب نیس افتادیم توبدبختی تو سراشیبی واقعا ...

خداروشکر ماهم خوبیم ❤

روزگارمون مث همه بازدردوبلای مادرشوهرت اینا بخوره توسرمادرشوهرمن انقدادم کثیف اخه.اون قضیه بابرادرشوهرت تموم شد ؟اخه اونجا موندن چ فایده داره گلم خدابهت کمک کنه 

خداروشکر ماهم خوبیم ❤روزگارمون مث همه بازدردوبلای مادرشوهرت اینا بخوره توسرمادرشوهرمن انقدادم کثیف ا ...

شکرخدا همیشه خوب باشین عزیزم😘

مادرشوهرم بقزان ماهه خیلی خوبه بخاطرهمونه میگم میخام همینجابمونم و تکون نخورم!

عزیزم هرچی فکرمیکنم به نتیجه مثبت نمیرسم و میدونم بع دردهم نمیخوریم تهش میشه بدبختی مادوتا پس رد کردم!

فایدش اینه کنار همسرمم همیشه هس کنارم تواتاقمون حال دلم خوشه!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.
شکرخدا همیشه خوب باشین عزیزم😘مادرشوهرم بقزان ماهه خیلی خوبه بخاطرهمونه میگم میخام همینجابمونم و تکو ...

خیالم راحت شد هرچی صلاحه اتفاق میفته خیلی مواظب خودت باش روی گل پسرت بوس کن 

2790
2778
2791
2779
2792