2777
2789
عنوان

درد قفسه سینه

509 بازدید | 20 پست

من یه ماه پیش اکو دادم گفت اوکیع اما الان درد قفسه سینه دارم و حس میکنم تو گلوم چیزیه چیکار کنم ؟؟؟خیلی ترسیدم فقط امروز اینجوری شدم 

کاربری دست دو نفر

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

درد قفسه سینه داری وقتی آدم ترس میکنع؟

معمولاي  گوارش روي درد هاي قلبي هم تاثير داره يك قرص معده پنتاپرازولي يا فاموتيدين بخور يكم عرق نعناع 

درد قفسه سينه باشه اكه مشكل از قلب نباشه از معده ميتونه باشه و مشكلات استرسي عصبي

من استرس ک امروز کشیدم

اكه دوباره درد گرفت برو درمانگاه بك نوار قلب بده  نهايت مشكلي نباشه دكتر واست يك ارامبخشي چيزي ميزنه ريلكس شي 

ولي چون اكو دادي موردي نبوده قبلا احتمالا از گوارش و استرس هست دم نوشي چيزي بخور ريلكس باش 

اگرم موقع نفس كشيدن درد داري و مداوم نيست اون درد عضله اييه  قلبي  نيست 

اكه دوباره درد گرفت برو درمانگاه بك نوار قلب بده نهايت مشكلي نباشه دكتر واست يك ارامبخشي چيزي ميزنه ...

مثلا وقتی بلند میشم راه میرم یهو یه نفس میکشم یه دردی میگیره اینجوری 

کاربری دست دو نفر

درد قلبي مداوم و درد فشارنده و خنجري و ممكنه از پشت تير بكشه و شونه سمت چپت درد كنه موقع نفس كشيدن د ...

نه یه درد خفیفه می‌دونم ترش هم کردم 

کاربری دست دو نفر

درد قلبي مداوم و درد فشارنده و خنجري و ممكنه از پشت تير بكشه و شونه سمت چپت درد كنه موقع نفس كشيدن د ...

همش دوست دارم بادگلو بزنم نمیاد 

کاربری دست دو نفر