2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حفوقش خوبه شرایطش چیه گلم میشه بگی

من ۱۵ سال پیش میرفتم 

برای اون زمان حقوقش خیلی زیاد بود دو روز در هفته ۷صبح تا ۷ صبح روز بعد 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

آخه چرا انقدر از طرف این خیریه زنگ زده میشه کمک میخوان. هر چی بلاک میکنم با یه شماره دیگه دوباره رنگ میزنن. هر چی میگم به موبایل من انقدر زنگ نزنید کلافه شدم انگار با دیوار حرف می زنم. حقوق و مزایای خوبی اگه میدن چرا انقدر کمک میخوان 

آخه چرا انقدر از طرف این خیریه زنگ زده میشه کمک میخوان. هر چی بلاک میکنم با یه شماره دیگه دوباره رنگ ...

خیریه آبشار عاطفه ها مردم نهاده حقوقش هم ۲و ۵۰۰ معمولا وقتی کسی قبول نکنه دیگه زنگ نمیزنن البته بستگی به شعبه هم داره

والا من و که بیچاره کردن

بهشون بگو با یه شعبه کار میکنم فقط اونو میتونم ساپورت کتم دیگه شعبه دیگه هم نمیتونم مسئول اون شعبه هم فقط گفته با اینجا کار کن و فقط به اینجا اعتماد دارم شهرت هم نگو❤️🌺👀

بهشون بگو با یه شعبه کار میکنم فقط اونو میتونم ساپورت کتم دیگه شعبه دیگه هم نمیتونم مسئول اون شعبه ه ...

سلام این خیریه معتبره؟

خیلی زنگ میزنن و ایتکه شماره کارت از طرق موبایل میفرستن و شماره کارتی ک دادن ب اسم خیریه است درسته دیگه؟

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!