2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبارم تحقیر شدم بخاطر اینکه اجتماعی نیستم هرجا برم چون زرنگ نیستم بهم کار نمیدن افسردگی گرفتم

چادری هستی؟

خب الانا برو تو هیئت مسجد اینور اونور بزار خانما باهات آشنا شدن،بهت معرفی کنن.خیلی هم خوبه اینجوری‌

میگفتن میخوام دختر اجتماعی واسه پسرم بگیرم قلب من شکست ولی یارو داره زندگیش میکنه پسرعمومه

همون که اجتماعیه خیلی اخلاقای بد داره که بعدا تو زندگی میفهمن چی شده.

اصلا این ویژگیتو یه ضعف ندون.هیچ دو نفری شبیه هم نیستن. فدای سرت،مگه آدم با فامیل ازدواج میکنه؟!

لازم نیست زرنگ باشیخوش پوش و مرتب و خوش رو باش

بخدا تحقیر شدم گفتن میخوام بریم دختر اجتماعی واسه پسرم بگیرم ب این دلیل بود قلب من شکست یارو داره زندگیش میکنه 

چادریم من ولی اون جوری نیستم که تیپ بزنم برم بیرون حتی ی آرایشم‌ نمیکنم آبروهام دست نزدم 

بخدا تحقیر شدم گفتن میخوام بریم دختر اجتماعی واسه پسرم بگیرم ب این دلیل بود قلب من شکست یارو داره زن ...

مث من😂

برو مسجد و هیئت ها.برو خودتو نشون بده.بزار بشناسنت.مطمئن باش امام حسین کمکت میکنه

نه ازدواج نکردم فعلا که درسمو تموم کردم دنبال کارم ولی چون اعتماد به نفس ندارم و زبون چرب ندارم کار گیرم نمیاد ولی خوب توکل بخدا ،خواستگارم ندارم البته بهتر چون اگر خواستگار داشتم خانوادم میخواستن شوهرم بدن من یکم مشکل روحی دارم اول باید اینارو برطرف کنم بعد شوهر کنم