2777
2789
عنوان

چمدون چی خوبه

41 بازدید | 5 پست

پارچه ای نشکن؟ چی دارید راضید؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
پارچه ای بخر خیلی خوبه سیلیکونی و سیلور اصلا نخر افتضاحه مخصوصا تو هواپیمایی ایران که کلا میشکنه

اعععع از همین برزنتیا درسته؟ اونا خوشگله اخه 😁

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اعععع از همین برزنتیا درسته؟ اونا خوشگله اخه 😁

آره برزنتی خیلی بهتر از سیلیکون و سیلوره

آره قشنگن ولی زود میشکنه من چند سری با هواپیما رفتم سفر چمدونم شکسته تحویل دادن

آره برزنتی خیلی بهتر از سیلیکون و سیلورهآره قشنگن ولی زود میشکنه من چند سری با هواپیما رفتم سفر چمدو ...

مرسی عزیزم پس اونطوری میگم بهتره