2789
عنوان

بگید چیکارکنم🤦🏻‍♀️

85 بازدید | 8 پست

نامزد من قبلا یه رفیق صمیمی داشت و حتی ما دوتامون از طریق اون باهم آشناشدیم ولی خب بعدش من یه رفتارایی ازش دیدم که خوشم نیومد ازش مثلا با دخترای خراب رل میزدو هرروز عرق و سیگار و اینا و نامزد منم اصلاااا اهل این چیزا نیس به خاطر همیپ بهنامزدم گفتم که نمیخام با اون دیگه ارتباط داشته باشه و اونم قبول کرد الان فقط سلام و احوال دارن...

نامزد من یه رفیق دیگه داره ک اونم واقعا آقاس اونم نامزد داره از وقتی هم نامزد کردیم بیرون بعضی وقتا با اونا میریم

دیشب ما و دوست نامزدم رفته بودیم بیرون اون دوستش که ازش خوشم نمیومد رو بیرون دیدیم اومد جلو و سلام احوال و تبریک گفت نامزدیمون رو اومد به من تبریک بگه گف مبارکه اسممو گف نامزدم یجوری نگاش کرد یه خانوم پشت اسمم گذاشت با همسرم حرف میزد من یه ویدیویی تو اینستا دیدم و به دوست نامزدم نشون دادم و گفتم داداش ببین اونم ک داشت با نامزدم حرف میزد گف این شد داداش پس من چی منم ک اصلا خوشم نمیاد ازش هیچی نگفتم و حتی نگاهشم نکردم بعد گف چرا با من اینجوریی یکم خوب رفتار کن منم نتونستم خودمو نگه دارم گفتم من خوبم ولی یا آدمش 

خداحافظی کردن اون رفت...

بعدش...

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

امروز صبح دیدم یکی از من تو اینستا تو استوریش نام برده رفتم دیدم همون دوستشه استوریشو دیدم نوشته بود که جواب آنهایی که مارا حیوان خواندند را میدهیم بااااادب...

منو تگ کرده بود🤦🏻‍♀️

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

به نامزدم بگم بنظرتون یا محلش ندم؟؟

میترسم یه اتفاقی بیوفته اونم از اون پسرای اوباشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

از این ورم میترسم به نامزدم بگم 🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حقیقتا از رفتارتون خوشم نیومد یهویی رابطتونو با دوست صمیمی قطع کردین ، خب طرف حق داره بدونه چرا ؟؟ اگر دوست صمیمی شوهرت بوده که قبلش هم این رل زدنا رو داشته و تأثیری رو نامزد تو نذاشته بود بهتر بود یهویی اینجوری همه چیز رو خراب نمی‌کردین

دلم سوخت براش 🥲

حقیقتا از رفتارتون خوشم نیومد یهویی رابطتونو با دوست صمیمی قطع کردین ، خب طرف حق داره بدونه چرا ؟؟ ا ...

نه چون قبل ازدواجمون پدرم نامزدمو زیر نظر داشت منم میترسیدم با اون پسره ببینتش بگه با لات و ارازلا میگرده

آخه تو پسره رو ندیدی کلاااا تمام رفتارا و اخلاقایی که یه پسر لات میتونه داشته باشه رو داره نامزد منم دقیقاااا برعکس 

چقدر اسکل و سادست هرچند رفتار توهم بچگانه بوده

خوشم نمیاد ازش وقتی میبینمش انگا شیطان رو میبینم😑😑😑

نه چون قبل ازدواجمون پدرم نامزدمو زیر نظر داشت منم میترسیدم با اون پسره ببینتش بگه با لات و ارازلا م ...

اگه این‌جوریه ک پس خیلی عجیبه اصلا با شوهرت دوست بودن حالا کم کم رابطشونو کمرنگ کنن شما هم خودتو قاطی نکن که طرف یهو برات شر نشه ، استوریشم نشون شوهرت بده خودت واکنشی نشون نده

اگه این‌جوریه ک پس خیلی عجیبه اصلا با شوهرت دوست بودن حالا کم کم رابطشونو کمرنگ کنن شما هم خودتو قاط ...

همسایه بودن خیلی وقت بود اونجوری دوست شده بودن بعدش ولی اون یه منحرفات کشیده شده

مرسی❤