2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

119 بازدید | 8 پست

من هیچ تجربه ای ندارم اگ ممکنه بگید چجوری باید استفاده کنم از کیت تخمک گذاری و چه مارکی یا چه مدلیش بهتره😔

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍

کیت max14 خوبه

از روز 11 پریودت تا 14 صبح ساعت ده بذار اگه دو خط افتاد یعنی تخمک گذاریت 24 تا 36 ساعت آینده اتفاق میفته.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
کیت max14 خوبه از روز 11 پریودت تا 14 صبح ساعت ده بذار اگه دو خط افتاد یعنی تخمک گذاریت 24 تا 36 سا ...

ینی فقط صبح ها میشه؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی فقط صبح ها میشه؟؟؟

صبح ساعت ده نتیجه ش دقیق تره.

اگه از تاریخش بگذره یا هنوز زود باشه خط نمیندازه.

پریودات چند روزه هست معمولا؟منظمه؟

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
ینی فقط صبح ها میشه؟؟؟

نه از همون ساعت ده تا ٤عصر بهترين زمانه،فقط ادرار اول صبحت نباشه حتما چند ساعت بعد اينكه از خواب بيدار شدي و دستشويي رفتي باشه،من خودم از كيت استفاده كردم   خط ميافتاد ولي نتيجه نگرفتم ماه سوم رفتم سونو راحت نشون داد تخمك كي آزاد ميشه و همون ماه باردار شدم،سونو مطمئنه ولي كيت ممكنه خطا داشته باشه اگه ميخواي خيالت راحت شه دو سه روزي كه احتمال تخمك گذاريت هست برو سونو،به دكتر نشون بده طبق اندازه فوليكولت ميگه كي نزديكي كن خيلي بهتره

صبح ساعت ده نتیجه ش دقیق تره. اگه از تاریخش بگذره یا هنوز زود باشه خط نمیندازه. پریودات چند روزه ه ...

متاسفانه از وقتی بفکر نی نی افتادم نامنظم شده.این ماه اولین اقدامم بوده .حالا میخوام ببینم اصلا تخمک گذاریم انجام شده بود نشده کی میشه

مارک مکس و مدیکور خوبه خودم استفاده کردم. طرز استفادشم دقیقا توی بروشور داخل جعبه نوشته. موفق باشی

مرسی عزیزم