2777
2789
عنوان

آه یه دختر

378 بازدید | 17 پست

شما یکی بیاد خواستگاریتون کلی وعده وعید بده بهتون و خانواده در جریان باشن همه بدونن و وسط راه بعد چهارماه بکشه کنار و بگه به درد هم نمی‌خوریم بگه بعد آشنایی متوجه شدم ک تو خیلی حساسی و من عصبی ام...تو دختر صاف و ساده هستی ..... من بعد متوجه شدم ک یکی از فامیل هاش هرکاری از دستش اومده کرده ک خواهرش رو با این خواستگارم اوکی کنه و بخاطر همین هم منو به راحتی کنار گذاشتن....خیلی در عذابم خیلی تو فشارم به حرف های دلداری نیاز ندارم به ناحقی ک در حقم شده بغض خفم می‌کنه ینی انقد راحته بازی با زندگی کسی ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب قرار بر آشنایی بوده. حالا اگه این وسط شما میفهمیدی ک بدردت نمیخوره م میکشیدی کنار بازم همین عقیده رو داشتی؟ در کل حتی تو دوران نامزدی، تا قبل عقد، دوطرف به هردلیلی میتونن کنار بکشن، چون هدف آشنایی هست.چه ظاهر، چه اخلاق، چه خساست، چه بداخلاقی، چه حساسیت، چه هم کفو نبودن، چه لجبازی، چه دهن بینی، چه رفیق باز بودن یا اعتیاد یا حتی دیدگاه نسبت به حجاب و.... 

عزیزم 

قسمت شما نبوده 

این آدم توی تقدیر شما نبوده 

حضرت امیر المومنین علی علیه السلام گفتن 

ایمان به خدا یعنی مطمئن باشید هرچیزی به شما رسید  قرار بوده برسه و هرچیزی که بهتون نرسید قرار نبوده که بهتون برسه 

این یعنی اگر تمام شرایط هم فراهم می‌شد بازم این آدم تو تقدیر شما نبوده و نهایتا بازم نمیشد که بشه 

البته افرادی هم که بد ذاتی می‌کنند و باعث شدن آبروی شما بره حتما حتما تقاص پس میدن 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 

ببین عزیز نمیخوام کلا دلداریت بدم ولی الان ک ۴۰ سال از خدا عمر گرفتم اینو فهمیدم اگر دو نفر جفت هم باشن احدی نمی تونه از هم جداشون کنه و برای شما هم موقعیت بهتری در انتظارتونه ک این بنده خدا رفته بیرون از سرنوشتتون و اگرم درصدی جفتتون باشه دوباره بر میگرده پس رهاش کن و بهش فکر نکن

نه قطعا راحت نیست  اگر واقعا سیر طبیعیش نبوده  ینی بی دلیل بوده ک حق والناس گردنشه  نباید کش میداده.    و. کلا زین پس انقدر کشش ندید و کسی رو خبردار نکنید مممکنه کسی بدخواهی کنه.      حالا اخر از همه هم عصبی بوده سختت میشده بختت ان شالله میرسه به این نبوده

قبلا یه بنده خدایی دقیقا مثل شما به سرش اومد الان بعد سه سال اون اقا از ازدواجششدیدا پشیمون شده و زن ...

ولی به نظرم زیاد ربطی نداره. فلسفه نامزدی همینه، هرکدوم از دوطرف بکشن کنار تو نامزدی یعنی دلیلی داشته. هیچ الزامی ایجاد نمیکنه نامزدی، اگه بنا بود هر نامزدی ب عقد منجر بشه که نامزدی یچیز اضافی بود و مستقیم عقد میکردن