2777
2789
عنوان

تیرویید و بارداری

53 بازدید | 9 پست

سلام دوستان به نظرتون تیرویید تو باردار شدن تاثیر داره من ۵ ماهه اقدامم هنوز باردار نشدم برای چکاب کامل رفته بودم کم کاری تیرویید داشتم تیروییدم رو ۶ بود دکتر قرص داد نخوردم تاحالا دیدم هرماه اقدام میکنم موفق نمیشم دیگه الان سه روزه شروع کردم قرص و میخورم

چرا نمیخوری ضرر داره خب همه هرموناتو بهم میریزه تیروئید

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره تاثیرداره

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صد در صد. تاثیر داره

چرا نخوردی

من خوردم ماه. بعدش باردار شدم تو حاملگیم خوردم تا ماه. ۹

چون حودت. تو بارداری کم کاری داشته باشی بجه. کم کاری تیرویید میگیره 

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

نه تیروئید به باردار نشدن ربطی نداره اما بهتره اول عدد تیروئید رو به حد نرمال برسونی بعد اقدام کنی . چون توی بارداری هم باز کم‌کاری تیروئید بیشتر میشه و باید تحت نطر دکتر غدد باشی . 

صد در صد. تاثیر دارهچرا نخوردیمن خوردم ماه. بعدش باردار شدم تو حاملگیم خوردم تا ماه. ۹چون حودت. تو ب ...

تنبلی کردم دیگ این ماه پری شدم از اولش دارم میخورم صبح به صبح باید یه نصف بخورم

نه تیروئید به باردار نشدن ربطی نداره اما بهتره اول عدد تیروئید رو به حد نرمال برسونی بعد اقدام کنی . ...

اره شنیدم کسایی که باردار بودن دکتر غدد میرفتم منم باید برم الان دکتر داخلی برام دوزش رو میزون کرده

اره شنیدم کسایی که باردار بودن دکتر غدد میرفتم منم باید برم الان دکتر داخلی برام دوزش رو میزون کرده

اره تشخیص دوزش کار سختی نیست چون مرتب ازمایشمیدی و وضعیت معلومه دیگه . حتی دکتر زنان که میرفتم اونم میتونست بهم بگه الان چقدر بخورم . ولی باز برا محکم کاری دکتر غدد هم می رفتم . مهم آزمایش و تحت نظر بودن وضعیتته