2777
2789
عنوان

بیبی چک منفی بعد از موعد

566 بازدید | 16 پست

۱۲ روز از موعدم گذشته!

هیییچ علامتی ندارم

فقط دوروز پیش چندساعت خیلی شدید رحمم تیر میکشید.

هشت روز بعد از موعد بیبی چکم منفی بود

عفونت و کیستم ندارم

کسی همچین تجربه ای داشته؟! ممکنه باردار باشم با بیبی چک منفی؟😐

تو که آخر گره رو وا میکنی امام رضا...پس چرا امروز و فردا میکنی امام رضا؟🥺♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش خون میدادی من دیدم تو نی نی سایت کسایی ک بعد از ۱۰روز بی بی نشون نداده ولی ازمایش مثبت بوده

یا هم ک تو اقدام میگن عقب میفته پریودی

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
ازمایش خون میدادی من دیدم تو نی نی سایت کسایی ک بعد از ۱۰روز بی بی نشون نداده ولی ازمایش مثبت بودهیا ...

همون منفی شدن بیبی چکم اذیتم میکنه چه برسه به آزمایش🤦🏻‍♀️ولی فکر کنم‌ چاره ای نیست باید برم

۱۲ روزززز تاخیر اخه؟😐

اگه پریودت نامنظمهو تنبلی تخمدان داری صبر کن شاید لقاحت دیر بوده، من خودم بعد از ۳۰ روز تأخیر بی بی چکم مثبت شد

اگه پریودات منظمه نگران نباش ، بدنت داره آماده بارداری میشه

آزمایش خون بده

اگه منفی بود سریعتر یه کاری کن پریود بشی و برای ماه بعد اقدام کنی

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم
همون منفی شدن بیبی چکم اذیتم میکنه چه برسه به آزمایش🤦🏻‍♀️ولی فکر کنم‌ چاره ای نیست باید برم۱۲ روزز ...

ان شاالله ک باردار باشی 

گروه اقدام و بارداری داریم خوشحال میشم عضو بشید دور هم این روزارو بگذرونیم.لینک رو هرکی خواست بگه بفرستم 
اگه پریودت نامنظمهو تنبلی تخمدان داری صبر کن شاید لقاحت دیر بوده، من خودم بعد از ۳۰ روز تأخیر بی بی ...

آره نامنظمه و هیچ وقت نمیفهمم تخمک گذاریم کیه😐 ولی اینهمه تاخیرم سابقه نداشته.

آزمایش الان قطعی نشون میده؟ چندروز بعد ازلقاح نشون میده آزمایش؟

آره نامنظمه و هیچ وقت نمیفهمم تخمک گذاریم کیه😐 ولی اینهمه تاخیرم سابقه نداشته.آزمایش الان قطعی نشون ...

ماه پیش و قبلترش یادته چ تاریخی شدی؟

آره نامنظمه و هیچ وقت نمیفهمم تخمک گذاریم کیه😐 ولی اینهمه تاخیرم سابقه نداشته.آزمایش الان قطعی نشون ...

شنیدم دو هفته بعد از لقاح آزمایش نشون میده 

شما یک هفته بعد از بیشترین تأخیرت برو آزمایش بده، اگه کاملا منفی بود (یعنی بتا یک و زیر یک بود) برو دکتر برات آمپول میده پریود شی

این آمپول اگه باردار نباشی پریود میشی اگه باشی جای بچه محکم میشه 

بعد از سالها ناباروری و سقط و دوا و درمون، بالاخره منم باردار شدم. ناامید نشید از رحمت و مهربونی خدا 😍برای سلامتی همدیگه دعا کنبم، اللهم صل علی محمد و آل محمد . لا حَولَ و لا قُوّةَ إلّاباللَّه العلىّ العظیم