2777
2789
عنوان

پای بچم هر شب قبل خواب درد میگیره

166 بازدید | 12 پست

چندتا دکتر متخصص بردم همه گفتن از رشده یکیشون ب اصرار من براش چکاپ کامل نوشت ویتامین دی اش کم بود 

ولی مگه درد رشد انقد شدیده بعدم تا میره تو تختش یهو شروع میشههه؟!!!!!

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

ویتامین دی بچه منم کم بود پاش درد میگرفت براش پودر بی بی لاو گرفتم خوب شد

خدایا شکرت برای کاهش وزن ۳۰کیلویی و ممنونم ازت که برگشت نداشتم ...خدایا شکرت برای وجود فرزندم...خدایا شکرت برای سلامتیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنید درد اون حد زیاده یا توجه میخواد؟موقع خواب خیلی از اینا بهونس برای توجه و بغل و پیشش موندن و ...

راستش خودمم احساس میکنم شاید از روی جلب محبت باشه ولی گاهی هم مشخصه دردش خیلی شدیده

نمیدونم ببرم دکتر بگم عکس بنویسه؟

اره یادمه منم تو سن رشد پاهام خیلی درد میگرفت ولی یهو پاهام دراز شد😂 قبلش از همسنام قدم انگار کوتاه ...

چقد درد میگرفت؟

دختر من یه ده دقیقه یه ربعی میپیچه به هم از درد و بعدش یهو میخوابه

همینطور بودین شما؟

راستش خودمم احساس میکنم شاید از روی جلب محبت باشه ولی گاهی هم مشخصه دردش خیلی شدیدهنمیدونم ببرم دکتر ...

نمیدونم والا.نمیشه هم بیخیال شد شاید واقعی باشه.حالا ی چکاپ بکن که خیالت راحت بشه.یکم بهش بیشتر توجه و محبت کنید.شبا قبل اینکه بگه درد داره بغلش کنید یکم پیشش تو تخت باشید.هر چی بچه رو ببوسی و بغل کنی برای شخصیت و اعتماد بنفسش هم بهتره.

نمیدونم والا.نمیشه هم بیخیال شد شاید واقعی باشه.حالا ی چکاپ بکن که خیالت راحت بشه.یکم بهش بیشتر توجه ...

اوهوم درست میگید چشم

ممنونم عزیزم❤❤