2777
2789

متاهل زن داره شوهر داره اینا رو چرا باید ببینه خود ار‌.. کنه😐

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای همه مضره

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .
تازه قدیمیا هات ترم بودن فقط امکاناتشون کم بوده بنده خداها😄

بابا

بابای بنده خداقدیمی نیستش

فوق اش۵۰سالشه

نه امکانات بود

ویدیووبعدسی دی وفلش و....

باورکن من نمیدونم توذهن بعصیاچی میگذره

اون فیلمهامناسب مجردهانیست

برای متاهلهاکه سردی براشون پیش اومده گاهی کمک کننده است

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
بلوتوثی به دنیا نیاوردن ولی با این فیلم ها هم باردار نشدنلطفا بیشتر از این عادی سازی نکنید این کار ف ...

چه فاجعه ای

ماپدرومادرهادوست داریم فیلم نگاه کنیم

چقدرشماهابازعقبید

اون فیلمهااتفاقامناسب متاهلهاست نه مجردها

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
چه فاجعه ایماپدرومادرهادوست داریم فیلم نگاه کنیمچقدرشماهابازعقبیداون فیلمهااتفاقامناسب متاهلهاست نه ...

الان که طرز فکرتون رو بیان کردید خودم تا تهشو خوندم دیگه....

ترجیح میدم مباحثه با شما رو شروع نشده تموم کنم...

بابابابای بنده خداقدیمی نیستشفوق اش۵۰سالشهنه امکانات بودویدیووبعدسی دی وفلش و....باورکن من نمیدونم ت ...

خب امکانات اندازه الان در دسترس نبود و راحت مثلا فکر کن دردسر سی دی گرفتن کجا ولی اینکه تو گوشیت یه سرچ بزنی انواع فیلم هارو بیاره کجا

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
الان که طرز فکرتون رو بیان کردید خودم تا تهشو خوندم دیگه....ترجیح میدم مباحثه با شما رو شروع نشده تم ...

هارهارهار

اصلانظرمن به توربطی نداشت

بقیه اش روهم پشت گوشی بهت میگم😁😂🤣🤣

خب امکانات اندازه الان در دسترس نبود و راحت مثلا فکر کن دردسر سی دی گرفتن کجا ولی اینکه تو گوشیت یه ...

اینم هستش

ولی خدایی اسی چه بچه فضولیه

شایدباباش یه چیززن وشوهری برای مادزش فرستاده بایدبره نگاه کنه

بچه های من کوچیکن

توی تمام کانالهاوگروههامیرن بجزپی وی همسرم

خودشون میگن این ممنوعه

اینم هستشولی خدایی اسی چه بچه فضولیهشایدباباش یه چیززن وشوهری برای مادزش فرستاده بایدبره نگاه کنهبچه ...

آره بچه اصلا تو مسائل پدرمادر نباید تجسس کنه اگرم چیزی اتفاقی دید باید به روی خودش نیاره

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
آره بچه اصلا تو مسائل پدرمادر نباید تجسس کنه اگرم چیزی اتفاقی دید باید به روی خودش نیاره

باورکن من۲۶سالم بودزن داداشم گفت داداشت منوبوسیده۱سال افسردگی گرفتم مگه شوهرهازنهاشون رومیبوسن😁😂🤣🤣🤣🤣

ازبقیه ماجراکلابیخبربودم😅😅😅🤣🤣🤣

اخه چطور برم به کسی بوم پدرم این فیلما میبینه😐💔💔💔

الان تو ی سایتی گفتی ک کل ایران فهمیدن خخ

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏