2777
2789
پدرشمادل نداره؟!شمامادربشی دل نداری؟!😁😂چرامابچه هافکرمیکنیم پدرومادرمون ماروبلوتوثی دنیاآووردن

بلوتوثی به دنیا نیاوردن ولی با این فیلم ها هم باردار نشدن

لطفا بیشتر از این عادی سازی نکنید این کار فاجعه رو

آدم ممکنه اشتباه کنه تو زندگی 

آبروش رو حفظ کنید به روش نیارید ، خودش پشیمون میشه

تو نی نی سایت اگه کسی حرف درستی هم بزنه همونایی که خودشون تو زندگی مشکل دارن بهش انتقاد میکنن که ازین حرفا نزن!!! در حالیکه اگه خودشون به همون حرف عمل میکردن قطعا وضع زندگیشون این نبود ... ای کاش گاهی از تجربیات دیگران استفاده میکردیم و احتمال میدادیم شاید خود ما داریم اشتباه میکنیم ، ان شاء الله همه ی نی نی سایتی ها خوشبخت باشن ، یه نکته : اگه یه آقایی تو سایت میاد لزوما به معنی این نیست که دنبال چیز خاصیه ، خب ممکنه خودش برا نی نی خودش سوال داره یا گاهی میتونه بقیه رو راهنمایی کنه .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گوشی اندروید نداره نوکیاس کلا از گوشی لمسی خوشش نمیاد

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

لطفا ن اهمیت بده و ن دخالت کن

پدرت خودش بالغ هست 

اینم بگم خیلیا کلا از این فیلما میبینن، چ از عادت چ از کنجکاوی 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

پدرشمادل نداره؟!شمامادربشی دل نداری؟!😁😂چرامابچه هافکرمیکنیم پدرومادرمون ماروبلوتوثی دنیاآووردن

تازه قدیمیا هات ترم بودن فقط امکاناتشون کم بوده بنده خداها😄

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
نه گوشی اندروید نداره نوکیاس کلا از گوشی لمسی خوشش نمیاد

این بابای منه 😂😂😂🙌🏼🙌🏼🙌🏼

☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️یه روز که به آرزوهام رسیده باشم تاپیک میزنم یه تاپیک که پشتش یه عالمه حس خوب باشه نه حسرت ...😉🤗😍😘

نه به هیچ عنوان بابای من اهل این حرفا نیست حتی وقتی سرکارش با یه خانوم حرف میزنه نگاهش همیشه به زمینه و به چشم های نامحرم نگاه نمیکنه 

توی چیزای دیگه کلی ضعف داره مثلا نمیتونه برای خانوادش تکیه گاه باشه ولی واقعا تو این موارد مرد درست و شریفیه 

کی میدونه چند تا کوه رو شونه های کی سواره ؟ با هم دیگه مدارا کنیم 🌸🌱

گوشی بابام نوکیا سادست

مادرمم فوت شدن

خودم ی خانمی بهش. معرفی کردم ک آشنا بشن ته خلافش تلفنی حرف زدن با اون خانمه بوذ

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم دیدم😭😭😭😭چرا اینجورین یعنی مارو دوست نداره؟!

نمدونممم اینم شانس ماس 

فقط خدا کنه مامانم نفهمه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)