2777
2789

دیشب رفته بودیم پارک سر میدون خیلی بچه بود شلوغه شلوغ . یه زنه هم سگ نژاد هاسکی رو آورده بود تو پارک سگه هم وسط پارک شاشید تو محل بازی بچه ها . بعد چند تا زن چادری اومدن پریدن به زنه طفلکی کار به کتک کاری رسید که سگ نجسه و محل بازی بچه هاست و ... یهو تمام مادرا پدرا صداشون رفت بالا هرمی داد میزد در حمایت از سگ بعضیا هم در حمایت از زن چادری قشنگ جنگ شده بود...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب سگشو نباید میاورد محوطه بازی بچه ها 

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

تو محل بازی بچه ها جای سگ اوردنه واقعا؟قبل از اینکه پت‌بگیرید فرهنگ نگه داریشم باید یاد بگیرن

تو پارکایی هست تو‌همین تهران که یه ساعتایی هاپوهاشون و‌میارن اصلا به بچه ها یه بقیه مردم کاری نداره

داد میزدی هرکی حرف بزنه سگه 

همه لال میشدن 

من طرفدار حقوق حیواناتم ولی خب دیگه خدایی وسط پارک بازی بچه ها محل ادرار سگ نیست😐

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

میره که ایطو باشه 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿

خب اون زن بیشعور باید بدونه قبل داشتن هرچیزی باید فرهنگشو داشت سگتو اوردی وسط پارک محوطه بازی بشاشه😐😐منم بودم میزدم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️