2777
2789
عنوان

عالم همسایگی 😅

156 بازدید | 6 پست

خانوما سلام 

من یه همسایه دارم که خیلی خیلی خانوم آروم و مهربونیه فقط یه مشکلی داره که اینجا مطرح میکنم بلکه ببینم شما راهی براش دارید یانه 

شغل شوهر من آزاده یعنی اگه مثلا این ماه فلان قدر درآمد داشت معلوم نیست دفعه بعد که مجدد درآمد داشته باشه یک هفته بعد باشه یا سه ماه بعد 

شوهر زن همسایه مون کارمنده و حداقل ماهی بیست تومن درآمد ثابت داره 

خب با توجه به شغل همسرم این طبیعیه که من بخوام در  خرید بعضی از خوراکی ها صرفه جویی کنم یا توی استفاده ازشون مدیریت داشته باشم 😅

مشکل من اینکه این خانوم مهربون حداقل دو سه روزی یکبار بهم زنگ‌ میزنن و میگن فلانی قارچ داری 😐اگه داشته باشم که روی سر میزارم ولی اگه بگم متاسفانه ندارم میکه خب روغن داری یا رب داری یا چمیدونم سویا داری 😐😐😐😐آخرش باید یه چیزی ازم بگیره 

جدیدا همسرم بهم میکه قبلا توی نگهداری مواد غذایی مدیریت بهتری داشتی چقدر زود زود تموم میشن و من روم نمیشه چیزی بگم

این موضوع و با مامانم در میو ن گذاشتم ولی ایشون معتقد بود عالم همسایگی طبیعیه این چیزا و من سخت گیرم

ولی اخه مثلا آدم قارچ نخوره چیزیش نمیشه 😬دلیلی نداره واسه قارچ به یکنفر رو بندازه 

از طرفی گاهی از خودم دلخور میشم میگم نعمت خدا متعلق به همه ست 

ولی خب یکم که فکر میکنم میبینم همسرم تحت فشاره و در واقع درآمد شوهر ایشون از شوهر من بیشتره 

نظر شما در این باره چیه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
توام هی برو ازش اینجور چیزا رو بگیر

اخه روم نمیشه 😐😐😐😐

معتقدم وقتی یچیزی ندارم اصلا نخورم ولی به کسی هم رو‌ نزنم 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم این بده بستون ها واسه زمان های ضروریه. مثلا طرف مهمون اومده براش یا یه شرایطی پیش اومده نمیتونه بره خرید میاد ازت میگیره ولی اینکه همینجوری هعی ازت چیزی بگیره بیشتر انگار سواستفاده داره میکنه. من باشم نمیدم 

حق..منم از این همسایه دارم.خیلی خوبه واقعا خانومه اما به قول شما گاها یه چیزی میخواد که نگو.‌اما من خودم حتی به ضروری ترین چیز محتاج هم باشم باز به همسایه رو نمیندازم.میگم زشته

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

به نظرم شما یه بار ازش یه چیزی بگیرین و کلی عذرخواهی کنین که مثلا مهمون اومده و ضروریه وگرنه مزاحم نمیشدم و بعدا همونو بخرین براش ببرین و کلا خیلی مودبانه و با زبون خوش بگین که ضرورت بوده و الان که دارم آوردم ، اینجوری متوجه میشه وقتیم در صورت ضرورت چیزی میگیرن باید پس بدن