خانوما سلام
من یه همسایه دارم که خیلی خیلی خانوم آروم و مهربونیه فقط یه مشکلی داره که اینجا مطرح میکنم بلکه ببینم شما راهی براش دارید یانه
شغل شوهر من آزاده یعنی اگه مثلا این ماه فلان قدر درآمد داشت معلوم نیست دفعه بعد که مجدد درآمد داشته باشه یک هفته بعد باشه یا سه ماه بعد
شوهر زن همسایه مون کارمنده و حداقل ماهی بیست تومن درآمد ثابت داره
خب با توجه به شغل همسرم این طبیعیه که من بخوام در خرید بعضی از خوراکی ها صرفه جویی کنم یا توی استفاده ازشون مدیریت داشته باشم 😅
مشکل من اینکه این خانوم مهربون حداقل دو سه روزی یکبار بهم زنگ میزنن و میگن فلانی قارچ داری 😐اگه داشته باشم که روی سر میزارم ولی اگه بگم متاسفانه ندارم میکه خب روغن داری یا رب داری یا چمیدونم سویا داری 😐😐😐😐آخرش باید یه چیزی ازم بگیره
جدیدا همسرم بهم میکه قبلا توی نگهداری مواد غذایی مدیریت بهتری داشتی چقدر زود زود تموم میشن و من روم نمیشه چیزی بگم
این موضوع و با مامانم در میو ن گذاشتم ولی ایشون معتقد بود عالم همسایگی طبیعیه این چیزا و من سخت گیرم
ولی اخه مثلا آدم قارچ نخوره چیزیش نمیشه 😬دلیلی نداره واسه قارچ به یکنفر رو بندازه
از طرفی گاهی از خودم دلخور میشم میگم نعمت خدا متعلق به همه ست
ولی خب یکم که فکر میکنم میبینم همسرم تحت فشاره و در واقع درآمد شوهر ایشون از شوهر من بیشتره
نظر شما در این باره چیه