2777
2789
به این سرعت تیکر زدی خواهری 😆😅

قبل اینکه بفهمم زده بودم😊😊😊

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏
عععه پ باهمیم.... نمیدونم چرا دلشوره و استرس دارم

منم خیلی استرس دارم

خدایا بی کران شکرت میکنم.تورا ب خداوندیت قسم میدهم همه منتظررارو مامان کن . نی نی منم صحیح و سلامت بزار بغلم 🙏🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزمممم به سلامتي

برو آزمايش بده

منم پسفردا بايد بشم

چندروزه ترشح و كمر درد دارم همش قطع وصل ميشد دردم

ولي هرچي چك ميكنم پري نيست خدا روشكر 

كمر دردمم قطع شده ترشحمم همينطور انگار قرار نيس بياد

خدا كنه نشم

دعا كنين واسه هركي ني ني ميخواد

قبل اینکه بفهمم زده بودم😊😊😊

انشالله یه بارداری و زایمان خوب و راحت داشته باشی و سالم سلامت بیاد بغلت نی نیت 😍

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

عزیزم مبارکه برای منم دعا کن. سینه هاتم درد میکنه؟ من 1 هفته از موعدم گذشته و نشدم .بی بی هم دیروز منفی بود. سینه هام درد میکنه. یعنی میخوام پریود بشم؟ زیر دلم سمت چپ هم از دیروز درد میکنه. شما کجای دلت درد میکنه؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
عزیزم مبارکه برای منم دعا کن. سینه هاتم درد میکنه؟ من 1 هفته از موعدم گذشته و نشدم .بی بی هم دیروز م ...

قربونت ببین منم تمام علائمای پریود و داشتم سینه هام بشدت درد میکنه بعد انقد دل درد و کمر درد گرفتم ک دیروز یدونه بروفن خوردم اخه با این دردام نمیدونستم ک باردارم حتی یکی از مهمونیامو امروز کنسل کردم گفتم ک پریود میشم جوصله ندارم 

قربونت ببین منم تمام علائمای پریود و داشتم سینه هام بشدت درد میکنه بعد انقد دل درد و کمر درد گرفتم ک ...

من علائمم فرق میکنه با پریود. درد زیر دلم مثل انقباضات پریود نیست. یه نقطه سمت چپ زیر دلم درد میکنه هی میگیره و ول میکنه. شما تمام قسمت زیر دلت درد میکنه؟ سینه هاتم همه جاش درد میکنه؟

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
انشالله یه بارداری و زایمان خوب و راحت داشته باشی و سالم سلامت بیاد بغلت نی نیت 😍

مرسی عزیزم