2777
2789
عنوان

میشه بیایید💔🥲

116 بازدید | 2 پست

سلام بچها،

چند روزه خیلی ذهنم درگیره و همش عصبی و ناراحتم و همش دارم با همسرم بد حرف میزنم

همسر من ادم زحمت کشیه،۲۸سالشه و کم کاری نمیکنه منتهی درآمدش کمه،ماهی ده دوازده تومن نهایتا درامدشه که نصفش میره وام و قسط

ولی خب خداروشکر مستاجر نیستیم و پول برای خونه نمیدیم

ماشینم داریم ولی خیلی قدیمی و داغونه فقط کارمونو راه میندازع تا حدودی،در حدی نیست که مسافرت بریم باهاش

مشکل من اینکه همه اطرافیان همسرم پولدارن و همه اهل تجمل و خودنمایی،ولی من بخاطر درآمد کم همسرم همیشه پیش بقیه از همه پایین ترم از لحاظ پوشش و تنوع لباس و رسیدگی به خودم.همشون هر هفته پاکسازی پوست و هر روز خرید لباس و هر روز ی مدل رنگ مو...

ولی من حتی اصلاح صورتمم خودم تو خونه انحام میدم و سالی یکبارم پام به ارایشگاه باز نمیشه با اینکه سنی ندارم ولی مثل پیر زنا نمیتونم کارای زیبایی انجام یدم چون پول نداریم.۲۴سالمه.

و ازین لحاظ که همه تو مهمونیا میدرخشن و من همش لباسای قدیمی و تکراری میپوشم خیلی ناراحتم،خود همسرمم همش تیپای تکراری و د مده داره،ظاهرش خیلی جذابه همسرم ولی خب از لحاظ پوشش نمیتونه مثل همسنوسالاش باشه.

زده به سرم پیج بلاگری روزه مرگی بزنم،بدون چهره البته چون نمیخوام کسی بدونه از فکوفامیل ها ک پیج دارم

بنظرتون میتونم موفق یشم و به درامد برسم؟!

مثلا اموزش غذا دسر و خونه داری بزارم

همسرم نمیژاره بیرون کارکنم

میشه برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستی🥺❤️

پاشو یک آهنگ تق و تق در زدم و پلی کن با شوهرت یک فیلم رقص بگیر 

زیرشم بنویس من و شوهرم ۸۰ سال اختلاف سنی داریم و خیلی خوشبختیم 

در عرض یکی دوروز کلی فالوور جمع میکنی ... صد در صد تضمینی 🤣

حالا جدا از شوخی به نظرم ایده ی خوبیه ... امتحان کن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.