2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روغن بنفشه خیلی خوبه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ، سلام خدای بخشنده و مهربون ، خدای بزرگ عاقبت بخیر شدن پدر و مادرم همینطور بچه‌هامو از خودت میخوام ( التماس میکنم ) خدایا گناهامو ببخش و کمکم کن به آرزوهام برسم الهی آمین یا رب العالمین. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم . اعوذ بالله من الشیطان الرجیم  ، بسم الله الرحمن الرحیم  ، قل اعوذ برب الفلق  ، من شر ما خلق ،  ومن شر غاسق اذا وقب  ، و من شر النفاسات فی العقد ، و من شر حاسد اذا حسد . بسم الله الرحمن الرحیم ،  قل اعوذ برب الناس ، ملک الناس ، اله الناس ، من شر الوسواس الخناس ، الذی یوسوس فی صدور الناس ، من الجنه و الناس .

سلام يه روغن هست اسمش ميشا

براي ابروئه من ابروم خاليه خاليه الان ٣-٤ روزه ميزنم هم موهاي ابروم كلفت شده هم پو شده اونجاها كه خالي بوده

خيييلي عاليه همه دارو خونه ها ندارن اگه تهراني فقط اين داروخونه اي كه ميگم داره

تهران پارس فلكه اول دور ميدون بقل قنادي صومعه سرا توي كوچه يه داروخونس فقط اونجا داره قيمتشم ٢٣ تومنه فكر كنم

سلام چند روزه که نمیدونم جواب بده من در اثر شیردهی یکی از ابروهام بالاش منظورم تاجش هست کم پشت شد ریخت الان یه مدتیه که غذا رو درست میکنم ته پیاز رو میزن به ابروهام و الان احساس میکنم خیلی بهتر شده.

خرگوشک از عطاری بگیر نه فقط قبل خواب روزی چند بار استفاده کن من خودم نتیجه گرفتم ازش

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️