2777
2789
عنوان

تصادف😭

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه جریمه میشدید اگه میگفتید نامزدتون بوده چون وقت گواهینامه اش گذشته

اما اگه مشکل خاصی براش پیش‌نیمده اصلا از بیمه استفاده نکنید خودتون سر یا مبلغی باهاش توافق کنید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

امیدوارم چیزیش نشه ولی میدونی طبق قانون اون شخص میتونم حتی ده سال دیگه بره‌شکایتشو مطرح‌کنه بگه مثلا بابت فلان روز من صدمه‌دیدم بهتر بود شما گردن نمیگرفتید مخصوصا که شوهرتونم‌نیست

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!
اره خب بعد نگن چ نسبتی دارید گیر بشه بدتر اگه آمبولانس بیاد سر صحنه باید ماشین بره پارکینگ

امبولانس اومد خانمه رو برد

خداروصدهزار بار شکر خانم سالمه

خودشم هی میگفت هیچی نشده اشکال نداره فدای سرت

پسرش یکم بداخلاق بود میترسم گیر باشه

خداروشکر سلامته فشارش پایینهسرعتمون خیلی کم بود دنده ۲ داشتیم میرفتیم

چیزی نیست ترسیدی 

باهاش حرف بزنید بگید اگه مشکلی دارید ببریمتون بیمارستان ، یه کم چرب زبونی کنید بعد راضی شه برید 

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊