2777
2789
عنوان

یه سوال رانندگی

122 بازدید | 11 پست

برای پیچیدن توی کوچه ها که دوطرف ماشین پارکه باید چه پدالی بگیرم بتونم ماشین رو کنترل کنم

مثلا بادنده دو یا سه دارم تو کوچه میرم بعد میخوام بپیچم ته یه کوچه که دوطرفش هم ماشین پارکه یخورده هم شیب داره باید چیکار کنم تازه گواهی گرفتم کوچه خودمونم همین مدلیه امروز اومدم با نیش ترمز بپیچم ماشین پت پت کرد وخاموش شد باید چطوری بپیچم میشه بگید خدا خیرتون بده

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

کامل ترمز میکنی میزنی دنده یک یواش میپیچی

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه پاتو بزار رو کلاج و یه کیم رو ترمز نزدیک کوچه دندرو خلاس کن کم کم ترموز بگیر سرعت که کم شد با دنده دو یا دنده یک(نسبت به شیب و سرعت ماشین) اروم پاتو از کلاج بردار برو

من اینطوری میرم 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

ببین اول میری دنده یک چون کوچتون شیب داره و باریکه بعد نیش ترمز میگیری اونم اینجوری که یکم بیشتر کلاچ فشار بده بعد یذره ترمز یا اصلا اگه شیبش زیاده بیشتر ترمرزو کلاچو بگیر

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون