2821
2789
عنوان

سوختگی دست

140 بازدید | 11 پست

کسی میدونه واسع سوختگی رو دست ک عفونت کرده چی خبه بزنم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

درمان خونگی عسل خوب عفونت خشک میکنهدارویی برید پماد بگیرید

مرسی عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا بد نده چی شده 

مراقب خودت باش دختر سوختگی خیلی بده همسایمون سوخته دلم نمیاد نگاش کنم 🤦‍♂️

پماد تتراسایکلین خوبع واسه عفونت سوختگی

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
خدا بد نده چی شده مراقب خودت باش دختر سوختگی خیلی بده همسایمون سوخته دلم نمیاد نگاش کنم 🤦‍♂️پماد تت ...

بد نبینی ب اتو خورده باشه ممنون زدم عفونت کرده احساس میکنم

اها خیال کردم آب جوش ریخته خوب میشی😊

نه بابا دستم خورد ب اتو ممنون

پدرشوهرم سوخته بود من نمیدونم ای قدیمی ها بعضیاشون چرا اینجوری ان ویکس میزده رو زخمش😐 دلم میخواست اون لحظه چنتا بارش کنم دیگه براش پماد کالاندولا گرفتم زد سری خوب شد اگه خواستی بگیری حتما مال شرکت دینه بگیر بقیه فیکه 

و یکی اینکه روغن بَنه من خودم روغنشو گرفتم داخل قوطی نگه داشتم واسه همین موقه ها اگه بتونی از روغن گیری ها اصلشو پیدا کنی عالیه انشالله بهتر باشی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

پدرشوهرم سوخته بود من نمیدونم ای قدیمی ها بعضیاشون چرا اینجوری ان ویکس میزده رو زخمش😐 دلم میخواست ا ...

مرسی عشقم دمت گرم‌نفسی

پس چیزی نیست🤲

هیچی هم نمیشع بگی نیست ولی خب تحمل میکنم خب بشه

هیچی هم نمیشع بگی نیست ولی خب تحمل میکنم خب بشه

خاهر کوچیکمم دستش سوخت بعد گفت میسوزه منم فقط آروم آروم فوت کردم براش دهنم دیگه خسته شد😅فاصله ام زیاده برات فوت کنم نمیدونم چیکار کنم

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
2824
2823
2791
2779
2792