2777
2789
عنوان

فهمیدیم زن داره😭😭😭😭😭

7223 بازدید | 108 پست

خانم ها سلام بیاید کمک توروخدا

بذارید از آشنایی کامل براتون بگم تا اینجا

دختر عمه ی من بیست و سه سالشه ، یکی دو سال پیش یکی از دوست هاش فروشنده ی بوتیکی بود تو تهران ، یه چند روز براش یه مسافرتی پیش اومد گفت دختر عمه ام چند روز بره سرکار به جاش، دختر عمه ی من هم رفت اونجا و مشغول شد ، یکی از فروشنده های دیگه ی اونجا یه دختر خانمی بود با دختر عمه ی من دوست شدن و حسابی گرم گرفتن ، بعد از این که اون خانم برگشت سرکارش و دختر عمه ام دیگه نرفت با اون دختری که اونجا باهم دوست شده بودن تلفنی در ارتباط بودن

اسم دختره فاطمه بود

دختر عمه ام و این فاطمه خانم حسابی صمیمی شدن تا جایی که دیگه به خونه ی هم رفت و آمد داشتن و این چیزا ها

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تا چند وقت بعد هم با هم دوست بودن تا اینکه یه روز دختر عمه ام رفته بود خونه ی فاطمه اینا که خانواده عموی دختره سر می‌رسن ، فاطمه یه پسر عمو داشته که گویا حسابدار یه جایی بوده و دستش بند بوده به پسر عموش میسپره دختر عمه ی منو ببره سرکار ، این بنده خدا هم قبول می‌کنه و از طریق دوستان و آشنایانش یه جایی به دختر عمه ام معرفس می‌کنه که بره اونجا منشی شه ، خود پسر عموعه اصلا اونجا نبوده فقط از دور می‌شناخته اونجا رو