2777
2789
عنوان

مرسی وقت میزاری میخونی ارومم میکنی

104 بازدید | 16 پست

بچه ها من وقتی یکیو دوسش دارم عزت نفسمو از دست میدم خیلی سبک بازی در اوردم خیلی سبک شدم دوس پسرم کات کرد بام همش رفتم دنبالش برنگشت دیشبم رفتم گفتم بیا واس بار اخر ببینمت الان شاید مسخرم کنید بگیید دختر نمیخادت بفهم یا چقد سبکی میدونم ولی دست خودم نبود دیشب بش گفتم بیا فردا پیشم حتی جوابمم نداده من این خطاهارو کردم فقط بگید چطوری خودمو ببخشم حالم خوب شه خیلی عصبیم از خودم لطفا😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه توصیه بهت کنم قبول میکنی؟از ترس اینکه این تلاشات هدر رفته باشه هی تلاش اضافه‌تر نکن.

دیشب اخرین تلاشم بود که رید بهم 🙂اما از بی عزت نفسیم داغونم نبود اون نه اینک چقد سبکم ازارم میده

هیچکشم ندارم باهاش بحرفم اروم شم همه میزنن تو سرم میگن چقد سبکی 🙂

اصلا لازم نیی در این مورد با کسی حرف بزنی  مخصوصا اشناها 

‌خونه نمون تنها نباش سرتو ی جور گرم کن شبا سعی کن روز بخوابی کم کم فکرت از سرت دربیاد

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
اصلا لازم نیی در این مورد با کسی حرف بزنی مخصوصا اشناها ‌خونه نمون تنها نباش سرتو ی جور گرم کن شبا ...

اخه خیلی دلم پره چنان رید بم ک متعجب موندم هم از رفتار اون چطور تونست انقد راحت رد شه ازم و متعحبم از حجم سبک بازیام چرا دیشب رفتم گفتم بیا بریم بیرون واس باراخر اخه دختر نمیخادت بفهم دیگ سبک 

اخه خیلی دلم پره چنان رید بم ک متعجب موندم هم از رفتار اون چطور تونست انقد راحت رد شه ازم و متعحبم ا ...

مشکل ما ادما اینجاس ک فکر میکنم همه شبیه خودمونن 

تو احساس خوبی بش داشتی. ولی دلیل نمیشه این احساس دو طرفه باشه 

تفاوت ها رو باید پذیرفت 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . . 
مشکل ما ادما اینجاس ک فکر میکنم همه شبیه خودمونن تو احساس خوبی بش داشتی. ولی دلیل نمیشه این احساس دو ...

ببین چنان ازم متنفره دیشب لایو ایتستاش میخندید منم ریشاشو گفته بودم بلند کنه میخاستم بگم ریشای منو کوتاه کن وقتی من نیسم بجاش رفتم گفتم بیا پیشم ک جوابمم نداد ب نظرت چطوری سبک بازیمو یادم بره رفبقشم تو پیجمه الات مسخرم میکتن میگن سبکم

دیشب اخرین تلاشم بود که رید بهم 🙂اما از بی عزت نفسیم داغونم نبود اون نه اینک چقد سبکم ازارم میده

منم تا ته این خط رفتم. درکت میکنم. میدونم چه دردی کشیدی و میکشی.

عوضش بدهکار دلت نیستی.

اشتباه من به شخصه این بود که وقتی دیدم همه چی خراب شده هی رفتم که درستش کنم و خودمو کوچیک کردم خیلی. و هرچی رفتم درستش کنم بدتر شد.

سعی کن بدی‌هاش رو واسه خودت پررنگ کنی.