2777
2789

چند ماه پیش رفتیم خونه برادرشوهرم شام ،من یه دوقلو دارم که از وقتی دنیا اومدن نا اروم بودن ،شام که خوردیم من رفتم تعارف زدم که ظرف هارو بشورم اما مادر همسرم گفت نه ما خودمون می‌شوریم باعمه همسرم البته قبلا هم زیاد اهل کار نبودم تو مهمونیا فقط درحد اب کشی ظرفا،بعد فهمیدم از طریق خواهر همسرم که گفته فلانی میخوره ومیره هیچ وقت نمیشوره راستش من سر سفره کسی روم نمیشه زیاد بخورم در حد خیلی کم اونم با شرمندگی حالا دوباره مادر همسرم میگه بریم خونشون سفره دعا منم تصمیم گرفتم پامو خونشون نذارم از حرفش ناراحت شدم مگه من گشنه م میرفتم اونجا سیر بشم به نظرتون چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به کم و زیاد خوردن نداره خب اکه اون  کمک میکنه تو خونه ی شما ،شما هم رفتی حونه ش کمک کن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
ربطی نداره چقدر بخوریولی ۴ نفری میرید حداقل باید یه کمکی کنی ناراحت نشو منطقی فکر کن جاریت هم ادمه

عزیزم بنده خدا دوتا بچه دوقلو داره🔫😶😶😶

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

به نظرم وقتی جایی دعوتید دلیلی برای خجالت کشیدن وشرمندگی نیست و موقع غذا میتونید راحت باشید. صاحبخونه زحمتش رو کشیده، خوردن و نخوردن شما تفاوتی ایجاد نمیکنه. ازون طرف هم بهتره در حد متعارف مثل بقیه کمک کنید. حالا الان اگر بچتون کوچیکه و نمیذاره عذرتون موجهه اما میگید کلا اخلاقتونه که خب درست نیست

اگر جو خانواده جوریه که تو مهمانی هیچکس کار نمیکنه و اونا هم میان کمک نمیکنن خب هیچی

اینکه کسی دعوتمون کنه کلی زحمت بکشه بعدش بگیم من که کم میخورم کاملا اشتباهه.چون میزبان زحمت کشیده. بعدشم وقتی خودشون گفتن نمیخواد بشوری محل نذار چیا پشتت گفتن.

عینا برو وکارهم در حدمعمول

خداییش خواهرشوهرتم آدمه؟نبایدحرف ببره بیاره

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

عزیزم بنده خدا دوتا بچه دوقلو داره🔫😶😶😶

تو مهمونی بچه ها نمیچسبن به مادرشون سرشون گرمه باهم

ناراحت نشی ولی من برای اسی کامنت گذاشتم شما هم حق داری نظرتو جداگانه بیان کنی اسی خودش تصمیم بگیره چیکار کنه من نمیخوام بحث کنم یا کسیو قانع کنم

خوب نمیشه مادر شوهر و عمه بشوره . عروس که جوان هست بشینه نگاه کن . جو خانواده همسرت طوری که همشون تو مهمونی کار میکنن . عمه که عمه است پا شده کار میکنه . اون وقت آدم بشین نگاه کنه . میگن دیگه . .ناراحت نشو منطقی گفته 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792