2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره ولی خیلی غیر مستقیم جوری که اون بحث رو پیش ببره آخه غرورم اجازه نمیده ما تا اینجا بحثمون درسی بو ...

بهش نگو اصلا از حست چون پسرا جنبه اش رو ندارن عزیزم، ببین اون معیاری ک داری همونه آیا ارزش داره وقتت صرف این آقا شه جدی میگم اسی خیلی مراقب باش پسرای امروزی اصلا اعتمادی نیست بهشون ی تکنیک‌هایی پیاده میکنن رو ذهن آدما بیا ببین ،مثلا خودم من مجردم این آقا اصلا نمی‌گفت قبلاً ازدواج کرده بعد سه ماه من متوجه شدم الآنم هرچقدر میگه برگرد اشتباه کردم قبول ندارم چون خط قرمزمه اون اعتماد نسبت بهش از دست رفت

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

بهش نگو اصلا از حست چون پسرا جنبه اش رو ندارن عزیزم، ببین اون معیاری ک داری همونه آیا ارزش داره وقتت ...

چیکار کنم پس🥺

آره معیار هام رو داره حس میکنم خیلی خوبه

آخوندم هست😂😂

الهی بمیرم ایشالله یک همسر خیلی خوب نصیبت بشه عزیز دلم🥺❤️

چیکار کنم پس🥺آره معیار هام رو داره حس میکنم خیلی خوبهآخوندم هست😂😂الهی بمیرم ایشالله یک همسر خیلی ...

تو فضای مجازی کدوم برنامه در ارتباطی مثلاً اینستا همدیگر رو فالو دارین میتونی استوری بذاری از روز مرگی هات ی عکس خوب آراسته ک وارد قلبش شی خلاصه  منتظر بمون ریپلای میکنه یا ن،یا هم این خیلی ریسک داره حالش بپرس اونم حال احوالت پرسید بگی ن و اونم هی اصرار کنه برای چی حالت خوب نیس ی روز بعد سین کنی جواب بدی  ذهنش رو درگیر میکنی،قربونت عزیزم همچنین 

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 💍𝒩❤️✨️،میگذرانیم جهان گذرا را..

اوکیه😎😂 مرسی عزیزم ❤️

خواهش میکنم جانم