kendinssn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 667 عنوان عاشق شدم😁😂 269 بازدید | 43 پست عاشق یه پسر خیلی مذهبی شدم و اینم بگم مجازیهچیکار کنم😂 1403/04/23 | 09:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25527 بگو بیا یه چله باهم برداریم شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ریحان_reyhan عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 6500 آدرس هیئتی که میره رو پیدا کن پاشو برو ببینش😂 از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان، آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙
kendinssn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 667 آدرس هیئتی که میره رو پیدا کن پاشو برو ببینش😂 ۱۳ ساعت فاصله داریم😂😂
kendinssn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 667 اگه مجازیه از کجا میدونی مذهبیه مشخصه باهاش صحبت کردم عکسش رو دیدم
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 مجازی نکن هیشکی تو مجازی واقعیت خودش نیست اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
kendinssn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 667 مجازی نکن هیشکی تو مجازی واقعیت خودش نیست آدم معروفیه😂
kendinssn مدیر استارتر عضویت: 1402/08/23 تعداد پست: 667 یعنی براعاشق شدنت جشن بگیر😅😅 آها محرمه نمیتونم😂😂
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25438 آدم معروفیه😂 😂🤕حست شبیه کراش زدنه چندروز بگذره فراموش میکنی اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته