2777
2789

مامان و داداشم رفتن شهرستان 

بعد داداشم کوچیکه بهم گفته بود برام کارت بازی بگیر 

شوهرمم چند باری گفته که براش هر چیزی نگیرید پرو میشه 

دیروزم از صبح یکم باهم بحث داشتیم و آخر شب بهش گفتم بریم فلان جا

وقتی رفتیم فهمید میخام برا داداشم  کارت بگیرم گفت ریدم تو تربیت کردنت

منم کلی گریه کردم و گفتم ای بچه پدر نداره بیام این دلخوشی های کوچیک هم ازش بگیریم

آخرش ازم معذرت خواهی کرد

ولی ما هنوز عقدیم 

موندم چیکار کنم 

بهش گفتند تو راه بدو بیراه به خانواده هارو باز کردی 

ولی اون همش معذرت خواهی کرد

میخام برم پیش مشاوره ببینم واسه ادامه دادن یا ندادن تصمیم بگیرم 

اگه از پول شوهرته حق با شوهرته   اگه از پول خودته (شغل،ارث،...)ب شوهرت مربوط نیست

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم از پول خودم میگیرم شاغلم

پ ب شوهرت مربوط نیس  

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اوه اوه شوهرمن توی دوسال عقدی یه فحش نداد حالا ببین چه فحش هاایی داره میده اینکه حالا داره خودشو نشون میده

ولی از اون طرف قضیه هم نگاه کن بچخ رو نباید لوس کنند راست میگه بذار دوتا مثال بزنم

خواهرشوهرم برا پسرش هرچی خواستن فراهم کردن پسربرادرشوهرم حتی تلویزیون هم نداشت نگاه کنه وازش گرفتن ولی پدرش کامپیوتر براشون خریده بود

پسرخواهرشوهرم الان مکانیک شده و لی خب توی این مسیر معتاد و سیگاری هم شد کسی بهش زن نمیده

پسربرادرشوهرم داره قاضی میشه  ومخترع هم هست 

اسی من بودم ، میزدم دهنش که به خانواده ام توهین کرده . اسی تو که شاغلی و مستقلی ، چرا از همچین آدم ب ...

اصلا به اون چه که توی تربیت برادرت دخالت می‌کنه ، بره واسه خانواده خودش نظر بده . اعصابم خورد شد ، مخصوصا وقتی گفتی برادرت یتیمه ، آخه مگه یه کارت بازی چیه که با خریدنش بچه پررو بشه