2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مبارکه انشالله مثبته به نظرم و اینکه اگر ۳ روز حداقل از موعدت گذشته برو آزمایش بده زودتر نرو که دو مرحله ای نشی ، انشالله یکباره بتای بالای ۲۰۰ رو ببینی و مثبت باشه و خوشحال بشی

مبارکه انشالله مثبته به نظرم و اینکه اگر ۳ روز حداقل از موعدت گذشته برو آزمایش بده زودتر نرو که دو م ...

وای باورم نمیشه.. 

باامروز 6 روز میشه که ازموعدم گذشته🥺

باید ناشتا آزمایش بدم؟! 

اللهم،همان که میدانی ... :)
مبارکه قشنگم❤میخوای بازم تست کن ولی ب احتمال۹۰درصدمثبته.ب نظرم برو آزمایش بده تا خیالت راحت شه

ممنون عزیزم 

واقعا باورم نمیشه 🥺😭

حتما امروز میرم جوابش چقد طول میکشه؟ 

مبارکه گلم مثبتی مال من خیلی از این کمرنگتر بود و با صبوری دوهفته دیگه موندم و بعد رفتم آزمایش ادرار گرفتن و ده دقیقه بعد جواب اومد و تشکیل پرونده دادم 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
مبارکه گلم مثبتی مال من خیلی از این کمرنگتر بود و با صبوری دوهفته دیگه موندم و بعد رفتم آزمایش ادرار ...

ممنون عزیزم

الان یعنی نرم هنوز؟! 

شش روز ازموعدم گذشته... 

نه ناشتایی نمیخواد پس برو سریع آزمایش بده انشالله خوش خبر باشی

انشالله وای مرسی ازکمکت عزیزم

به خدا دوستای نی نی سایت نمیبود نمیدونستم چیکارکنم 

ممنون عزیزمالان یعنی نرم هنوز؟! شش روز ازموعدم گذشته...

برو گلم حتما مشخص میشه ....

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht