2777
2789
عنوان

خیلی غمگینم از درد زیستن

213 بازدید | 28 پست

خیلی چند وقته ذهنم مشغوله،،، چرا ما ایرانی ها اینقدر حالمون بده، ؟؟چرا اینقد  نکبت و سیاهی رو زندگیهامونه؟همه مردم دنیا دارن میرقصن و میخونن و لذت میبرن،،، هرروز به یک بهانه و جشن و فرش قرمزی،،،مردم ایران چرا مثل سگ از صب تا شب میدوئن و اخرش هشتشون گرو نهشونه؟؟

نه اینکه الانو بگم فقط ،،، از زمان قاجار و پهلوی و همیشه ما  در حال کشته شدن بودیم،در حال اعتراض و تظاهرات بودیم،در  دوگانگی بودیم،،،، مگه نه اینکه قرار بود مسلمونی برامون رفاه ‌و آسایش دنیا و اخرت بیاره؟؟؟؟

الان چند تا تاپیک‌خوندم،،، طرف میگه بشین فلان سوره رو ۱۰۰ بار بخون دختر دار میشی(( خب چرا نباید با آزمایش و روش های علمی اینکارو بکنه؟؟))،،،بشین فلان گریه و زاری‌ بکن به درگاه خدا، که عاقبت به خیر بشی( اخه چرا با لبخند و رقص و آواز نباید از خدا بخوام مثل مردم در کلیساهای دنیا)، چرا اومدی از رابطتت با شوهرت میگی زشته(( بابا دارن تو دنیا به دخترهای ۸-۹ سالشون آموزش جنسی میدن)،،،، یکی میگه دلت گرفته،،، پاشو پاشو برو نمازتو بخون( خب چرا مردم دنیا بدون نماز از ما جلوتر و پیشرفته ترن؟؟))خدایاااااااا،،،، چرا ما با همه دنیا فرق داریم؟؟؟چرا اینقدر بی جنبه و نادانیم؟؟چرا این قدر ندید بدیدیم؟؟؟

یعنی این ادما که الان این چیزارو دارن به مردم میگن، فکر میکنن خدا فقط مارو بخواد ببره بهشت و همه همه همه مردم دنیا برن جهنم  چون میرقصن و شادن و بی حجاب و بیحیا... خخخ؟؟::((

ببخشید من رکم و تلخ...اما واقع نگرم

کم چرت وپرت بگو

یاافسرده ای

یاقصدی داری ازاین تایپیک

نی نی یارلطفارسیدگی کن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه اینایی که میگی دقیقا برعکسش اتفاق افتاده امار افسردگی جهانی توی همون کشورایی که میگی از مسلمونا بیشتر اتفاقا ایران جزو کشورای شاد فقط فضای مجازی مشموم سعی داره ایرانیا رو هم به خودشون هم به جهان بدبخت نشون بده تا جایی که خارجیا قبل از اینکه بیان فکر میکنن ایرانیا یک سری وحشی عقب افتاده بدون برق و تکنولوژی هستن زندگی دینی چیزی که باعث ارامش انسان میشه چون بهش هدف میده واسه زندگی کردن و گرنه مثل بی دین ها یا دین ناقص ها احساس پوچ گرایی و خودکشی امارش می‌رفت بالا اگر اسلام خوب نبود الان توی اروپا و آمریکا دسته دسته مسلمون نمیشدن  اسلام اصل رو برید راجبش بخونید به این شبهاتی که توی فضای مجازی و ماهواره ها میگن گوش ندین قران  رو با قلبتون بخونید و ا خدا بخواین خودش تمام سالاتتون رو جواب میده در ضمن رقص و اهنگ خودش افسردگی میاره من یا اسلام فقط نمیگه خود دانشمندان غربی به این نتایج رسیدن

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
کم چرت وپرت بگویاافسرده اییاقصدی داری ازاین تایپیکنی نی یارلطفارسیدگی کن

عزیزم چه قصدی مثلا... من دوست دارم با کسی که افسرده نیس و قصد نداره حرف بزنم،، 

همه اینایی که میگی دقیقا برعکسش اتفاق افتاده امار افسردگی جهانی توی همون کشورایی که میگی از مسلمونا ...

من ۳ بار کل قران رو خوندم و عاشقشمممم

همه اینایی که میگی دقیقا برعکسش اتفاق افتاده امار افسردگی جهانی توی همون کشورایی که میگی از مسلمونا ...

یعنی شما دلتون نمیگره با دیدن این اوضاع؟

من ۳ بار کل قران رو خوندم و عاشقشمممم

آفرین با معنیشم بخون و باور و اعتماد کن به خدا که هرچی حلال و حروم کرده براساس حق و عدالت

💥سوال و شبهه راجب خدا و قرآن و پیامبر(ص) و اهل بیت (ع) داشتی 🌱خوشحال میشم کمکت کنم چون خدا دوست داره!
بقول ظریف چون خودمون اینجوری خواستیم ایران هیچ وقت پیشرفت نخواهد کرد

اگر پیشرفت باج دادن به ظالم پیشرفت نخواستیم

تو ایران آمار درستی از افسردگی و خودکشی و ... نیست وگرنه از همه جا بیشتره

مثل همین اقتصاد و محیط زیست و تاریخ و  فرهنگ که نابود کردن ،بعد میگن از همه جا بهتریم

یعنی شما دلتون نمیگره با دیدن این اوضاع؟

معلومه ولی مقصرش رو خدا نمیدونم خود مردم هستن اگر همه به تک تک حرفای خدا عمل کنند دنیا بهشت میشه نه اینکه همش ساز ناکوک میزنن

آفرین با معنیشم بخون و باور و اعتماد کن به خدا که هرچی حلال و حروم کرده براساس حق و عدالت

عزیزممممم من معنی شو ۳ بار خوندم ‌.... خدا رقص و اوازو حروم کرده؟؟؟

منم دلم میخواد از این کشور فرار کنم برم 

از دست خانواده متعصب ....

دلم آزادی میخواد نفس کشیدن میخواد 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲