2777
2789
عنوان

زن زیبا

173 بازدید | 8 پست

تا حالا اطرافتون کسیو دیدید که بخاطر زیبایی خانمی باهاش ازدواج کنه؟

چند درصد این اتفاق ممکنه؟

بعد از ازدواج رفتارش با خانمش چطور بوده؟

ظاهر خانم واسه ازدواج مهمه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره دیدم

بعدش طلاق گرفتن..همچی زیبایی نیست

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

بله قطعا مهمه 

اگه بین یه زن زشت یا حتی معمولی ولی با اخلاق و بساز و یه زن زبیا و عصبی و بداخلاق ولخرج باشه قطعا زیبا رو انتخاب میکنن نود درصد مردا ظاهر براشون خیلی مهمتر از چیزای دیگست متاسفانه 

من دونفرو دیدم بخاطر اینکه دوست دختر پسر بودن با هم ازدواج کردن، اولیا باباهه معتاد میشه طلاق میگیره دوتام بچه دارن

دومی باهمن مهریه سال تولد حق طلاق دست زنه، شوهرشو میزنه میفرسته خارج کار کنه بیاد مهرشو بده. دوتام بچه دارن.

ولی بخاطر قیاقه نه ندیدم

اره دخترخالم زیباست و شوهرش بخاطر ظاهرش باهاش ازدواج کرد

بعد ک دید دخترخالم چقدررررر شخصیت بد،دو بهم زن و حسودی داره دوس داره طلاقش بده ولی بخاطر بچشون ناچاره تحملش کنه

هم شوهرش و هم خانوادش همش میگفتن والا بخدا ما فکر نمیکردیم این دختر این جوری باشه، اتیش گذاشت ب ریشه زندگی پسرم😐😂

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
بله قطعا مهمه اگه بین یه زن زشت یا حتی معمولی ولی با اخلاق و بساز و یه زن زبیا و عصبی و بداخلاق ولخر ...

خب بعد طلاق میگیره میره با همون اولیه، چون آدم بخاطر قیافه نمیتونه اخلاق بدو تا ابد تحمل کنه

2790
2778
2791
2779
2792