2777
2789
عنوان

راهنمایی و سوال

117 بازدید | 14 پست

سلام،خیلی ممنون میشم بتونید راهنماییم کنید تو این مورد من با یه اقا پسری حدود سه هفته میشع اشنا شدم و ایشون خیلی اصرار زیاد برای دیدن من داشتن تو این مدت ولی من امادگی نداشتم و چون اولین باره که دارم سر قرار میرم برام سخت بود و گفتم که نیاز ب زمان دارم ایشون هم قبول کردن ولی الان ی هفته میشه کع من بشون گفتم من امادع هستم ایشون به من گفتن خبر میدن و هنوز خبری نشد و دیگع باهام چت نکردن ی هفته و من خودم رفتم دوباره سراغ گرفتم ک چیشد گفتن که من ی شعر دیگ هستم و خبر میدم و جوابامم دیر میدن سه روز درمیون خاستم بذونم چکار باید کنم با این وضعیتم

ولش کن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن هروفت خودش پیام داد چرا همس پیگیری؟

اخه من واقعنم نمیخاستم پیام بدم چون داشتم اذیت میشدم درد انتظار خیلی سخته برام بهشم گفتم پیام دادم برا اینه ک خودم از این بلاتکلیفی دربیام

داره واسه گول زدن فکر میکنه چه کنه.اگه شهر دیگه است که دستتم بهش نمیرسه.چون زیر ۱۸نشسته بازش نمیکنم.

هعی من شانس ندارم اولین بارمه چی از اب دراومد🙂😂

نه تو یه شهریم

هیچی ازت سرد شده تمام

وااا اخع چرا ینی نع اینکه برام مهم باشه ولی من کاری نکردم خودش خیلی اصرار داشت واسه دیدنم من فقد گفم زمان میخام اونم قبول کرد یهویی همه چی عوض شد تازع بش گفتم پشیمونی بگو هم نگفت

و یچیز دیگه من بیشتر از این دارم میسوزم که من ی دختر باحجابم بش گفتع بودم من چارچوب زیاد دارم شرایطام فرق میکنه همرو قبول کرد ولی الان واقن برام زوره کع هدفش اگع بازی بوده باشع پس چرا سراغ من اومد🥲🥲🥲