هفته پیش ماشین بهم زد پامو گچ گرفتن زنی که اسمشو گذاشتن مادر ازین فرصت استفاده کرد با لگد زد تو سرم و تنهام گذاشت رفت دهات الانم هنوز منگم سرگیجه و ضعف دارم سی تی اسکن میترسم میگن اشعه داره نری بهترع
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
بنظرم شما باید از این کسی که اصلا هم بویی از پشتیبانی و انسانیت نبرده و اسمش مادره بترسی گلم حتما درمانگاه و یا بیمارستان مراجعه کن اگر نمیتونی بری زنگ بزن اورژانس بیاد ببره اگر شرایط وخیمه گلم
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••
خانواده کثافتم دهاتن خودم تک و تنها تو خونه کثیف شهر گذاشتن پامم شکسته نمیتونم برم یرادر بی غیرتمم زنگ میزنم جواب نمیده لعنتی از اول باهتم اینجور بودند ظالم و از خدا بی خبر
از بچگی کتکم میزد الانم ۲۸ سالمه دید نمیتونم از خودم دفاع کنم بخاطر اسیب پا اومد زد تو سرم بهم گفت پ ...
وای عزیزم خیلی متاسفم .دختر ۲۸ سالته گلم نذار کسی بزنتت بچه نیستی که شما اول زنگ بزن اورژانس اگر درد داری گلم نمیتونی حرکت کنی و انتظار از اینها نداشته باش گلم اینا شبیه هر چیزی هستن جز خانواده
🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••