2789
دورازجونت باشه،توی همین لحظه خیلیاهستن که نفسهای اخرشونه وارزومیکنن ای کاش فقط یک روزبسشتروقت داشتن ...

نمرات نهایی میاد فردا از اونموقع ها ک فهمیدم غمم گرفته نمیدونم چرا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاا...نمره هات عالی شدن همشون عزیزم سوپرایزمیشی ازنوع خوبش

اینقدر حسه بدی گرفتم حس میکنم نه اینطور نشده خیلی صبح تا شب بیدار موندم و تلاش کردم ولی می‌دونستن چ سوالایی بیارن ک بندازن مارو الان واقعا خیلی بد میشه تنها امیدم از بین میره واقعا حسه بدی بهش دارم گند زدم احتمالا گند ک حتما زدم ولی نمیدونم ولی 

اینقدر حسه بدی گرفتم حس میکنم نه اینطور نشده خیلی صبح تا شب بیدار موندم و تلاش کردم ولی می‌دونستن چ ...

من درکت میکنم عزیزم

من الان کنکوری نیستم اماکنکورسختیوقبلاگذروندم منم ازبچه های تجربی بودم نظام قدیم سال۹۶اولین کنکورم بود،۴تاکنکوردادم دوتای اولی خوب بود به طمع پزشکی نرفتم،دوتای آخری روجوری گندزدم که باهیچ چیزنمیشدجمعشون کردخلاصه بامشورت بادوستهام ومشاورم رفتم رشته حقوق،پارسال درسم تموم شدامسال کانون وکلا آزمون دارم استرس درس وازمون و...باقرص وویتامین سرپام،تفریحم نی نی سایته

من دانشگاه آزادیم اماتوی تهران جوری اساتیدسخت میگرفتن بهمون که شب‌های امتحانمون دائم خسته وبیخواب بودیم فشاردرس رومون خیلی زیاده،رشته حقوق اگرسختترازپزشکی نباشه راحتترهم نیست چون به مسائل ساده به چشم تخصصی وپیچیده نگاه میکنه تهش هم هممون بایدازفیلتری بنام آزمون کانون وکلاواختبارعبورکنیم...همش مقطعی وگذراست عزیزم

می‌دونی اینهاروگفتم که بدونی واقعادرکت میکنم وصدام ازجای گرمی نمیادکه نفهمم یه دانش آموز سرنمره چه عذاب واسترسی میکشه...درهرصورت برات آرزوی موفقیت دارم عزیزم ویادت باشه همه ی این ازمونهاگذراهستن وکنکورهم یه مرحله هست که باتمام استرسش میگذره

من درکت میکنم عزیزممن الان کنکوری نیستم اماکنکورسختیوقبلاگذروندم منم ازبچه های تجربی بودم نظام قدیم ...

وای مرسی ازتون خیلی آروم شدم قشنگ حس کردم سختی ای ک کشیدین رو مرسی ک درکم میکنین و ممنونم ازتون 🥺

امیدوارم شما هم موفق باشین... 

برای منم دعا کنین آرامش بگیرم 

🥺

وای مرسی ازتون خیلی آروم شدم قشنگ حس کردم سختی ای ک کشیدین رو مرسی ک درکم میکنین و ممنونم ازتون 🥺ام ...

منم خیلی ازت ممنونم عزیزم برای اینکه اینقدرزیاددرکم کردی،مادانش اموزهاخوب حال همومیفهمیم،اینکه توی یک مقطع بهمون میگن دانشجوبازم چیزی عوض نمیشه چون ماهنوزم به دنبال علمیم یعنی هنوزم هممون جنسمون یکیه فقط القابمون فرق داره

امیدوارم بهترینهایی که خودت توی زندگی تمناشوداری خداوند منان ازدرگاه رحمتش بهت ببخشه عزیزم...بینهایت وبالطف بیکرانش