2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

جان

من یه بسته داشتم بعد پنجشنبه رسیده بود شهرمون داده بودن پست چی که بیاره ولی خودم بهش پیام دادم گفتم خونه نیستم شنبه بیار اونم گفت اطلاع میدم ولی خوب من گوشیم تا امروز خاموش بوده الان کا روشنش کردم رفتم پیگیری کردم مرسوله رو زده بود به علت ناقص بودن نشانی عوت داده شده به نظرتون یعنی برگشت خورده یا برام میارتش؟؟؟

من یه بسته داشتم بعد پنجشنبه رسیده بود شهرمون داده بودن پست چی که بیاره ولی خودم بهش پیام دادم گفتم ...

نه برگشت داده شده به فرستنده

و قسم به خداوند والامقام که انسانیت بالاتر از هر دین و مذهبی‌ست
نه برگشت داده شده به فرستنده

من خوب به پست چی پیام دادمم گفتم شنبه بیارتش تازه بهش گفتم اگه نتونستید خودم میام میگیرم 

یعنی واقعا برگشت خودده😐😐😐

من یه بسته داشتم بعد پنجشنبه رسیده بود شهرمون داده بودن پست چی که بیاره ولی خودم بهش پیام دادم گفتم ...

برگشت خورده برو اداره پست پیگیر باش ببین برگشت شعر مبدا یا هنوز توی اداره پست هست

احتمالا جایی که فرستاده بهت بگه بستت برگشت خورده و از دوباره بفرسته

برگشت خورده برو اداره پست پیگیر باش ببین برگشت شعر مبدا یا هنوز توی اداره پست هستاحتمالا جایی که فرس ...

فعلا خو الان به خود پست چی محلمون پیام دادم 

یعنی انقدا بیشعورن من ده بار پیام دادم به خودش هم گفتم شنبه برام بیارتش

من خوب به پست چی پیام دادمم گفتم شنبه بیارتش تازه بهش گفتم اگه نتونستید خودم میام میگیرم یعنی واقعا ...

اره پست کلا شوخی نداره تو به مامور پست گفتی اونم که بیکار نیس بسته رو واسه تو بزاره یه گوشه تا شنبه باز بیاره....می‌فرسته واسه پست کننده

اره پست کلا شوخی نداره تو به مامور پست گفتی اونم که بیکار نیس بسته رو واسه تو بزاره یه گوشه تا شنبه ...

اخه آشناس یه بار هم اینطور شد بیچاره گذاشته بود تو بارون بسته امو آورد چون بهش گفته بودم احتیاج. دارم گفتم شاید الانم اینجور شده باشه 

بهش هم که گفتم شنبه برام بیارید فامیلیمم پرسید ادرسمم گرف

اخه آشناس یه بار هم اینطور شد بیچاره گذاشته بود تو بارون بسته امو آورد چون بهش گفته بودم احتیاج. دار ...

چی بگم والله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز