2777
2789
عنوان

این چه بلایی بود نصف شبی

643 بازدید | 11 پست

عاقا من فرشامو عید شسته بودم بگو خبببب🤧🤧

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

بعد امروز شستی پهن کردی بارون اومد🫠

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نهههه زیر اندازو پهن کردیم ک بخابیم دیدم میگ شماره دو دارم بعد شکمش یکم روون بود تا شلوارو در اورد یکمشو زد رو فرش بعد از ترس من دویید😒🤭🤭🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 
بعد امروز شستی پهن کردی بارون اومد🫠

کاش اینجکر بود

😑چندبار تاپیک زدی ولی نگفتی

الن دارم میگممم

بچه همسایه منم اومد خونمون مادرش گذاشت خونمون بعد میخواست بره دستشویی قشنگ تر زد به فرشام 😭

هر جارو دید میزدم میدیم خراب کرده جمع گردم فرش و فردا باید پشت بوم بشورمششش

گریه میکرد بزرگ شدم برات ۲۰ تا فرش میخرم😵‍💫😵‍💫

بچه همسایه منم اومد خونمون مادرش گذاشت خونمون بعد میخواست بره دستشویی قشنگ تر زد به فرشام 😭

اییی من بچم بود عصبانی شدم تو چ کردی

با اجازه استارتر دوستان من تجربه خودم رو میگم من یه حاجتی داشتم که ۵،۶ سال براش دعا میکردم قرآن خوندم نشد با نماز شب کمتر از ۳ ماه خدارو شکر حاجتم برآورده شد،البته من یکم تنبلی میکردم هر شب ۲ رکعت نماز شب میخوندم نیم ساعت قبل از اذان صبح ۲ رکعت نماز نیم تسبیح استغفار برای خودم و کسی که این مشکل رو داشت و بعد دعا  ،نماز شب خیلی آرامش بخشه، تو طول روز از نظر امید و آرامش انسان رو شارژ میکنه برای من عالی بود