2789
عنوان

تبریزیا بیاید

75 بازدید | 13 پست

اصفهان الان جهنمه اونجا چطوره؟

برای مسافرت بیایم؟

چندتا جای خوب هم معرفی کنید

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

کلا این مدت غرب نیا بی سابقه گرمه و گفتن گرم تر میشه،تبریزو البته نمیدونم شامل بشه یا ن

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا این مدت غرب نیا بی سابقه گرمه و گفتن گرم تر میشه،تبریزو البته نمیدونم شامل بشه یا ن

وای پس به کجا پناه ببریم

سلام عزیزم هوا ظهرا یکم گرمه اما نه ب گرمیه اصفهان 

شبا خنکه

جای خوبم بیا شاهگلی

برو بازار و .....

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️

تبریز شمال غربه

بهترین آرایش زنان تورک، تورک بودنشان میباشد ، زنان تورک با جواهرات زیبا نشده اند بلکه جواهرات را زیباتر نشان میدهند . چرا که هر زن تورک خود یک جواهر بسیار زیبا میباشد☘️✌️
عالیییی خنک الان پدرم میخواد تراس بخوابه چون خیلی لذت بخشه هوا😂😂😂

چه خوب 

ما اینجا خونمون با پنکه و کولر گرمه هلاک شدیم

چند تا جتی خوب معرفی کن قسمت شد اومدیم بیایم بگردیم

سلام عزیزم هوا ظهرا یکم گرمه اما نه ب گرمیه اصفهان شبا خنکهجای خوبم بیا شاهگلیبرو بازار و .....

مرسی

چه خوب ما اینجا خونمون با پنکه و کولر گرمه هلاک شدیمچند تا جتی خوب معرفی کن قسمت شد اومدیم بیایم بگر ...

قدمتون رو چشم❤️

تفریحی گردشگری:شاه گؤلی، کوه عینالی ،مقبره الشعرا، میدان ساعت، پارک باغلار باغی ، بازار بزرگ تبریز

مرکز خرید: لاله پارک، اطلس، ستاره باران، رشدیه، برج بلور، برج شهر...

قدمتون رو چشم❤️تفریحی گردشگری:شاه گؤلی، کوه عینالی ،مقبره الشعرا، میدان ساعت، پارک باغلار باغی ، باز ...

مرسی عزیزم💖