مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم .. you say you hot...oh man you not💆🏻♀️🖕🏻 <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اونو میدونم که جین عاشق خودشهولی یه ریلی تو اینستا دیدم میگفت ارمیای تازه وارد فکر میکنن جین ازدواج ...
نه خو...منظورشون نامی و اعصا عهههه
مارسی شهر عاشقی نبود:)🫧🪐ویوا..لاویدا🖤🦋اگه به کسی حرفی زدم از قصد بوده،منظور داشتم .. you say you hot...oh man you not💆🏻♀️🖕🏻 <<چندین نفر از این اکانت استفاده میکنند>>☆عشق برای آدم های بزدلی نیست که منتظر تایید دیگران باشند_ون پیونگ سون☆
در جریان اون مورد بودم ولی فکر اونجاشو نکردم😂❤️کامسامیدا اونی😘منی که فاز کره ای برداشتم😂💔
😭😭😭🤣🤣منم اوایل ک میرفتم کلاس
کل تایم تو خونه:اوماااااا