2821
2789
عنوان

کات کردم😭😭😭

207 بازدید | 14 پست

پریشب دوبار سین کرد جواب نداد بعد چت کردیم اخر شب هم پیام دادم که مواظب خودت باش عزیزم رسیدی خبر بده باز جواب نداد

بعد من دیروز پریود بودم بهش گفتم تو چرا با من حرف نمیزنی چرا نمیگی کجا میری چکار می‌کنی یک جواب بد داد

بعد هم بهش گفتم نرو بمون زیاد محلم نذاشت گفتم مرسی که تو حال بدم کنارم بودی ممنون واقعا گفت مثل پیرزنا همش غر میزنی حوصله ندارم خودم هزار تا مشکل دارم 

منم گفتم باشه پس میرم گورمو گم میکنم خداحافظ گفت بسلامت منم چت را حذف دوطرفه کردم

امروز یک یک ساعت پیش دلم تاب نیاورد با سیم کارت جدیدم یک تک زدم بعد پیام دادم خیلی نامردی گفت شما گفتم سیم کارت جدیدم گفت خب کی هستی(میدونست سیم کارت گرفتم) اسممو گفتم گفت چی بگم من حوصله و اعصاب ندارم بدرد رابطه نمیخورم بنظرم شوق زندگی ندارم دیگ من هیچی نگفتم شمارشو پاک کردم که نتونم پیام بدم اشکام بند نمیاد ما هنوز همو ندیده بودیم برا تولدش که اینجا نبود میخاستم کیک بگیرم امروز ببینمش ۴۰ روزه رل زدیم کلی منتظر بودم بیاد شهرمون حالا که اومد منو ندید😔

هنوز بیو رو پاک نکرده یک قلب گذاشت وقتی رل زدیم

یادتون نره هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید یا برای به دست آوردن کسی یا چیزی آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست........شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادتون نره هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید یا برای به دست آوردن کسی ی ...

یسوال دارم

کسی که میرونه ازش سرتری دعوا میکنه و کات ۲روز نشده میره رل میزنه ینی چ؟

😂😂ینی ایقد فشار داشتم براش؟

واییی چرا براهمچین ادمی که سرسوزن براش مهم نیستی اشک میریزی ،مشکل دخترا اینکه انگار غرور ندارن اصلااا ،وقتی دیدی طرف با رفتارش انقد بی ارزشت کرده چرا با یه سیمکارت دیگه رفتی سراغش

یسوال دارمکسی که میرونه ازش سرتری دعوا میکنه و کات ۲روز نشده میره رل میزنه ینی چ؟😂😂ینی ایقد فشار د ...

دلیل کار اون شخص رو نمیدونم اما شما انسان بزرگی هستید این بزرگی خودتونو محدود به کسی نکنید..

تو چند سالته که وقتی کسی ناراحته ابنجوری حرف میزنی

ببخشید معذرت میخوام راست میگی 

ببین درکت میکنم من رابطه ی 3 ساله رو تموم کردم 

اخریم 1 سال در ارتباط بودیم پس حالت رو درک میکنم 

مثلا الان ک فکر میکنم همون بار اول ک ب من بی محلی کرد باید تمومش میکردم 

برعکس کسی ک 3 سال باهاش بودم برام میمرد و مثل کسی باهام رفتار می‌کرد انگار تنها دختر روی زمینم 

نباید غرورتو له کنی 

وقتی جوابتو نمیده مثل یه خوره میوفته به جونت ک کجاس، چیشده، چیکار میکنه، ازت بدش میاد یا نه 

این رفتاراش یعنی برات ارزش قائل نیس 

تو بی ارزش نیستی، اون کوره، زیاد ناراحت نباش 

ببخشید معذرت میخوام راست میگی ببین درکت میکنم من رابطه ی 3 ساله رو تموم کردم اخریم 1 سال در ارتباط ب ...

ببین اینکه میگم جواب نمیداد بعد خودش میومد پیام میداد هرروز خودش اول بهم پیام میداد یک روز دیگه هم من چت حذف کردم گفتم خدافظ اومد منتم کشید اما الان اینجوری کرد نمیدونم شاید دیگ نباید زنگ میزدم و پیام میدادم 😔

ببین اینکه میگم جواب نمیداد بعد خودش میومد پیام میداد هرروز خودش اول بهم پیام میداد یک روز دیگه هم م ...

کلا ذهنتو آزاد کن 

قیدشم بزن 

اگه یه روزی دوباره پیام داد سین بزن جواب نده دلت خنک شه 

حالا نگفتی چن سالته؟