2777
2789
عنوان

من با این خواهر نفله چیکارکنم😑

181 بازدید | 15 پست

کلاس هشتمه تجدید آورد ریاضیو همه نمره هاش 10 11 یسره سرش تو گوشیه تو فکر لباس و ارایش و بیرونه بچه 14 ساله مادرمم که فقط حرص میخوره جیغ جیغ میکنه عرضه نداره بچشو جمع کنه گوشیو از دستش بگیره بچه قشنگ داره از دست میره کلاس هشتمه اینه 20 سالش بشه چی میشه انقدرم بی تربیته چیزی بهش بگی یا جیغ و داد میکنه یا فحش میده مامان بابام هییچیی بهش نمیگن فقط مینالن ناراحتی میکنن

من یه تایمی خیلی باهاش مهربون بودم گفتم باهاش دوست باشم ادم میشه ن که نشد هیچ بدترم شد قشنگ روش تو روم باز شد منو سوار شد باهاش الان حرفم نمیزنم ولی واقعا دارم اذیت میشم با این وضع من خودم درس دارم باید ب فکر خودم باشم اما نمیتونم😑

یه فامیل داریم خیلی باهم جورن ولی اون نمره هاش همه 20 ایناس موقع تفریح میشه یاد خواهرم میافته خواهر منم که تو فاز این فاب و ایناس هرموفع بخواد هست پیشش

ب نظرتون ب مامان دختره بگم بچتو نفرس خونمون تا ادم شن جفتشون؟ چیکارکنم اصلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

در اصل هیچ کاری از دست شما برنمیاد چون نفر اول تربیت بچه پدرومادرن ووقتی اونا رها کنن نمیشه کاری کرد

رها هم نکردن انچنان ولی خب به اندازه کافی سختگیری ندارن من بودم بخدا میزدمش انقدر بی تربیته حرفای رکیک میزنه

ولی خب منم به اندازه خودم میتونم موثر باشم الان من باهاش چ رفتاری داشته باشم چیکارکنم

رها هم نکردن انچنان ولی خب به اندازه کافی سختگیری ندارن من بودم بخدا میزدمش انقدر بی تربیته حرفای رک ...

اگرنفوذ دارید فقط روی پدر و مادرتون بذارید تا با کمک مشاوره و درست و اصولی از الان به بعد برخورد کنن و روال رو تغییر بدن،چون اول و آخر پدر و مادر باید ماری بکنن،

گوشیو برای همیشه بگیریم یا بگیریم ولی روزی یکی دو ساعت بدیم بهش

گوشی این سن قانون میخواد،

من‌دخترم بزرگتر هم هست اما روزی سه ساعت گوشی داره،بقبه وقتش کارای دیگه میکنه،

بی قانون گوشی نباید داشته باشه،چون اینجور که میگید کنترلی نداره روی استفاده از گوشی

باید با یه مشاور خوب صحبت کنید

بخای خودسر کار کنی فقد بدتر میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
گوشیو برای همیشه بگیریم یا بگیریم ولی روزی یکی دو ساعت بدیم بهش

یکدفعه ای بگیرید از نظر روانی اذیت میشه 

در روز دو ساعت گوشی بهش بدید ،بگیره 

کم کم تایم گوشی رو کم کنید ،و اینکه حتما قول بگیرید بشینه خوب خوب درس بخونه ،تفریحات ناسالم کم و محدود کنید 

😐🤷🏻‍♀️
گوشی این سن قانون میخواد،من‌دخترم بزرگتر هم هست اما روزی سه ساعت گوشی داره،بقبه وقتش کارای دیگه میکن ...

بقیه ساعتا گوشی دست خودشه و استفاده نمیکنه یا به شما تحویل میده؟