2777
2789
عنوان

دعا برای همدیگه🤍🌿

37 بازدید | 13 پست

بچه ها من خیلی به دعا برای هم و اثرچندین برابرش اعتقاد دارم

بیاین اسماتون و حاجت رو بگید دعاکنم واستون وقت دعاکردنام✨

یـــه خوش قلـــبِ مهربـــون☺❤

ملکه پاییز خدا منو عشقمو قسمت هم کنه 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجیب اعتقاد دارم ک اجابت میشه

اگ ماه پیش بود میگفتم دعاکنید معلمشم،اما ب لطف خدا قبول شدم و معلم شدم😭

الان هیچی برای خودم نمیخوام دعاکنید همه کاربرای خوش قلب نینی سایت ب هرخواسته ای دارن برسن

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤
عجیب اعتقاد دارم ک اجابت میشهاگ ماه پیش بود میگفتم دعاکنید معلمشم،اما ب لطف خدا قبول شدم و معلم شدم� ...

برای منم دعا کن ❤خیلی سخت محتاج دعام

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

برای منم دعا کن ❤خیلی سخت محتاج دعام

عزیزم انشاالله دلت شادشه و ب هرخواسته ای داری برسی❤

از خدا بخواه شاید باورت نشه تواین9ماه ثانیه ای نبود خدارو فراموش کنم و الحمدلله رسیدم ب خواستم 

فقط نیازه باورش کنی همین،خدا از چیزی ک فکرمیکنیم مهربونتره

مبارکهههههانسانی بودی جانم؟

ممنون عزیزم تو تاپیکا انقدر گفتم دعام کن فکرکنم کاربریمو یادت باشه😅

ن عزیدم آزمون استخدامی قبول شدم با مدرک کارشناسی

دیپلم تجربی بودم

عزیزم انشاالله دلت شادشه و ب هرخواسته ای داری برسی❤از خدا بخواه شاید باورت نشه تواین9ماه ثانیه ای نب ...

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌بشدت دل نازک و حساسم 🥲💔 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/