avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 عنوان باشگاه 55 بازدید | 5 پست کسایی که تازه باشگاه ثبت نام کردین چقد هزینه دادین؟ چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!! 1403/04/22 | 20:51 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_همه عضویت: 1402/09/02 تعداد پست: 12336 فیتنس ۸۰۰ هفته ای ۳ جلسه با مربی بی مربی ۶۰۰ من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..
یوگارستا عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2451 من اهوازم جلسه ای هشتاد یوگا برای هشت جلسه یک ماه میشه ۶۴۰ تومن.. میدونم ورزش های دیگه گرون تره و تهران قیمت ها بالاتره
sagdooni عضویت: 1400/06/25 تعداد پست: 39377 750....کاردیو.........تهرانم دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
avlas مدیر استارتر عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 3597 من اهوازم جلسه ای هشتاد یوگا برای هشت جلسه یک ماه میشه ۶۴۰ تومن.. میدونم ورزش های دیگه گرون تره و ته ... شهرستانم چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
یوگارستا عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 2451 شهرستانم پس احتمالا همون قیمت شهر ماست.. البته اخیرا این قیمت شده.. قبلا ارزون تر بود..