2777
2789
عنوان

چرا اخه

57 بازدید | 9 پست

من دخترم هر جا میره ماسک میزنه 

از مدرسه گرفته تا کلاسای زبان و ورزش

اصلا اعتماد به نفس نداره واقعا خودشم میگه بچهای مدرسه به خاطر ماسک مسخرش میکنن ولی میترسه دربیاره همه مسخرش کنن

از اول کرونا نمیزد هی میگفت نه وقتی خواست بره مدرسه تو کرونا مجبور شد دیگه درنیاورده 

نمیدونم چیکار کنم 

منم مثل دختر شما بودم هرجا میرفتم ماسک میزدم اصلا روم نبود در بیارم چون یکم دماغم بزرگه 

الان یه هفته است تصمیم گرفتم بدون ماسک برم بیرون چون واقعا دیگه هم گرم بود هم حرف میزدم کسی نمیشنید 

آخرین پروانه ات هم مرد در قلبم , تو آزادی ....برو                   ترسناک فقط اتحاد ناگهانی قلب و مغز .....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست منم اینطور بود هر جا میرفت ماسک میزد میگفت زشتم دماغم بزرگه چشام فلانه اینجوری و اونجوری و فلان و بهمان تا چند ماه با بچه های کلاس می‌گفتیم نه خیلی خوشگلی و واقعا خیلییییی خوشگل بود ولی اعتماد به نفس نداشت بهش اعتماد به نفس دادیم و متوجهش کردیم که خیلی خوشگله و الان دیگه اصلا ماسک نمیزنه دختر شما هم شاید بچه های مدرسه مسخرش میکنن که نمیتونه درش بیاره سعی کنید بهش اعتماد به نفس بدید

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بفرستش کلاس مجری‌گری و فن بیان و تئاتر 

از یه مشاور کمک بگیر

بیشتر ببرش بیرون باهم برین تو اجتماع 

تو جمع فامیل که یکی تیکه پروند به خودت،جوال بده اون هم یاد بگیره که اگه کسی چیزی گفت چجوری جواب بده

اره منم همین فکرو میکنم متاسفانه نسل بدی شده

اهوم

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙

بفرستش کلاس مجری‌گری و فن بیان و تئاتر از یه مشاور کمک بگیربیشتر ببرش بیرون باهم برین تو اجتماع تو ج ...

اعتماد به نفس تو همه کارا داره کسی ام چیزی بگه یه حوری جوابشو میده منم میمونم ولی فکر میکنم یه چیزی شنیده از دوستاش یا کسی تو مدرسه که این فکرت رو میکنه