2777
2789
عنوان

مامانم دوسم نداره

298 بازدید | 15 پست

قبل اینکه بپرسید چیکار کردی باید بگم صرفا دختر به دنیا امدم دختری که شبیه مامان بزرگ پدریشه و قبل اینکه بگید زندگی سختی داشته باید بگم نداشته

الان فقط یه سوال تو ذهنمه ادمی رو که مادرش دوسست نداره کسی دیگه ای دوسست داره؟

مادر ها مقدس نیستن، احساسات اونا و نخواستنشون باعث نمیشه فکر کنی دوست داشتنی نیستی

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻

منم مامانم خيلي دوستم نداره بيشتر عشق پسرهاشه همش تيكه كنايه به شوهرم و من ميندازه بعدم زود قهر ميكنه الان سه روزه قهره صحبت نميكنيم اونم واسه حرفي كه خيلي بد گفت ناراحت شدم  همش ميخواد رابطم با شوهرم بد باشه برم سمت خودش بدون اينكه خودش بفهمه اينكارو ميكنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال مهم نباشه برات…. 

معلومه که یکی پیدا میشه دوست داشته باشه که اصلا فکر. ب مادرت هم نکنی

زن زندگی آزادی🌱اگه با اعتقادات من مخالفی ریپ نزن حوصله ندارم… حق ما این نیس🌱🖤
منم مامانم خيلي دوستم نداره بيشتر عشق پسرهاشه همش تيكه كنايه به شوهرم و من ميندازه بعدم زود قهر ميكن ...

مامان من واقعا از ته دلش عاشق پسراشه ولی از من فقط ظاهر و قیافه مهمه 

بیخیال مهم نباشه برات…. معلومه که یکی پیدا میشه دوست داشته باشه که اصلا فکر. ب مادرت هم نکنی

امروز قرار بود بریم هییت(یه جایی همه فامیل هستن)ظهر گیر داد برو استخر پوستت خوب شه از اون طرف خالم زنگ زد گفت اتاقتو جمع کن و پرژه امو جمع کن نه که نرسم ولی حوصله ام نمیکشید برم گفتم نمیام فقط این حرفاشه من یک گ ه دارم تو خونه حالم ازت بهم میخوره انگار من خیلی میخوام با توی گ ه جایی برم الانم طلبکاره ازم 

امروز قرار بود بریم هییت(یه جایی همه فامیل هستن)ظهر گیر داد برو استخر پوستت خوب شه از اون طرف خالم ز ...

چند سالته رفتار پدر ات هم همینه؟

یا باید ازشون حدا شی. یا کلا اهمیت ندی چون اعصاب و روانت به هم میریزه..

مامان من واقعا از ته دلش عاشق پسراشه ولی از من فقط ظاهر و قیافه مهمه

بعد من مامانم ميكه نه همرو يك اندازه دوست دارم اما كارهاش خلاف اينو نشون ميده برخلاف بقبه عاشق دامادشم نيست خوشش نمياد طفلكيو

چند سالته رفتار پدر ات هم همینه؟یا باید ازشون حدا شی. یا کلا اهمیت ندی چون اعصاب و روانت به هم میریز ...

۲۲سالمه ولی از وقتی یادمه همین بود هر دفعه به حرفش گوش ندی شروع میکنه

الانم داری راه میره دختر مردم زرنگن مراسم میرن خواسستگار براشون میاد تو بشین گوشه خونه

بابام بهتره وقتی فوش میداد گفت هی ولی براش مهم نیست

ازش بدم میاد خدا وکیلی بگو با اینکه من از صبح گفتم میام ولی یک دفعه سرم درد گرفت و باید این کار رو درست میکردم گفتم نمیام اشتباه بود

بعد من مامانم ميكه نه همرو يك اندازه دوست دارم اما كارهاش خلاف اينو نشون ميده برخلاف بقبه عاشق داماد ...

مامان من اصلا دست خودش نیست مردا رو دوست داره ولی زنا با زنام خوبه ولی از من متنفررررره قشنگ حسش میکنم 

دلش میخواد من بمیرم

۲۲سالمه ولی از وقتی یادمه همین بود هر دفعه به حرفش گوش ندی شروع میکنهالانم داری راه میره دختر مردم ز ...

بیخیال….. سعی کن. ب هیچ عنوان اهمیت ندی بخاطر خودت میگم اگه بخوای بهش فکر کنی که هیچیییی ….

چرا مستقل نمیشی و بری

بیخیال….. سعی کن. ب هیچ عنوان اهمیت ندی بخاطر خودت میگم اگه بخوای بهش فکر کنی که هیچیییی ….چرا مستقل ...

مسستقل شغل دارم ولی بذارم دقیقا کجااااا برم اخه مگه میشه امریکا که نیست

ازدواج یک خواستگار دارم بد نیست خوبه ولی از وقتی داره میاد مامانم داره میکشتم به موهات برس کرم پوستی بزن رژیم بگیر و غیرررره

داره کل خونه رو نو میکنه ارزو میکنم حقیقتا نیاد خیلی استرس دارم

مامان من اصلا دست خودش نیست مردا رو دوست داره ولی زنا با زنام خوبه ولی از من متنفررررره قشنگ حسش میک ...

اي بابا چقدر بده اينجوري اكه مجردي ايشالا ازدواج كني دورتر شي

مسستقل شغل دارم ولی بذارم دقیقا کجااااا برم اخه مگه میشه امریکا که نیستازدواج یک خواستگار دارم بد نی ...

شقل داری مستقل هستی هیچ مشکلی نداری فقط لنگیت دوست نداشته شدن از طرف مادر هست بخدا ببخشیدا دیوونه هستی! ول کن رو خودت تمرکز کن  بهش اهمیت نده چی میشه مگه؟؟

از چاله در نیای بیوفتی تو چاه

حالا ی وقت بخاطر مشکل با مادرت و این خلا حسی ازدواج نکنیاا