2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زنگ زد نمیدونم چی بگم

268 بازدید | 17 پست

بچها ما مستاجریم و خونه جدید گرفتیم

خیلی کثیفه

مامانم برا خونه قبلی ک تحویل دادیم اومد کمکم کرد حالا این خونه جدیده و باید بشوریم تمیز کنیم منم کسیو ندارم فقط مامانمه

شوهرم زنگ زد ک مامانت نمیتونه بیاد کمکمون کنه گفتم نه نذری داره فردا ومشغوله

حالا همش ۵ تا مرغه و زیاد مشغله ای نداره ولی همین مامانم دیشب ب شوهرم گفت کسیو پیدا کنید باهاتون خونه و بشوره

(که یعنی دنبال من نفرستین ب منم گفت)

حالا شوهرم بهم میگه خب این واجبتر از نذری و ثوابش بیشتره من موندم چی بهش بگم..

وا به شوهرت بگو دست تو جیبت کن کارگر بگیر بیاد خونتو تمیز کنه مادرت مگه نوکرتونه که میگه تمیزی خونه از نذری واجب تره؟؟؟ چرا اینقدر شوهراتونو پرو میکنین

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب انتظارتون بیخود والا

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بهش بگو مامان خودت بیاد میگی ثواب هم ک داره بزار اون ثواب کنه بره بهشت

والا یارو انتظار داره مادرزنش بیاد خونشو بشوره ولی مادر خودش نیاد

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نمیتونی کارگر بگیری عزیزم

اصلا چرا باید مادرت بیاد بخدا من دو هفته پیش اثاث کشی کردم مامانم رفت مسافرت به خاطر فوت دختر عموش خودم تنها شستم جم کردم پهن کردم تازه بچمم کوجیکه مادرشوهرم فقط سه روز دخترمو نگه داشت

مادرشوهرم پیره مارو کمک کرد برا شستن قالیا خواهرشوهرامم هرکی درگیر زندگیشهمامانم مثلا فقط منو داره ج ...

تو از شوهرت پرتوقع تری که 

به اون چه ربطی داره که بیاد خونتو بشوره اخه؟؟