2777
2789

احسنت

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفانه من تو این مساعل شاگرد خوبی نیستم😟

فکر کنم ذاتیه

منم نمیتونم ولی کلا دنیا به کامشونه خودشون که هیچی الان بچشون وسط قالی خرابکاریم کنه همه به به چه چه میکنن که شازده تون چقدر هنری م....رییینن 

ببخشید اعصابم خورده روی عفت کلامم تاثیر گذاشته

فکر کنم ذاتیهمنم نمیتونم ولی کلا دنیا به کامشونه خودشون که هیچی الان بچشون وسط قالی خرابکاریم کنه هم ...

آره واقعا ذاتیه خواهر شوهرم کسی جرعت ندارد به بچه هاش چیزی بگه یا حسین میشه 

آره واقعا ذاتیه خواهر شوهرم کسی جرعت ندارد به بچه هاش چیزی بگه یا حسین میشه

اتفاقا طرف منم خواهر شوهرمه همه همیشه مواظبن بهش برنخوره خیلی زیاد بیش از حد تحویلش میگیرن به بچه هاش از گل نازک‌تر نمیگن چون شر بپا میشه

تو همه برنامه ها  و مراسمام هست اینا کجاش بده

سلیطه بودن خیلیم خوبه

اتفاقا طرف منم خواهر شوهرمه همه همیشه مواظبن بهش برنخوره خیلی زیاد بیش از حد تحویلش میگیرن به بچه ها ...

کمتر به این موضوع فکر کن اون هیچیش نمیشه فقط اعصاب خودت خراب میشه و روزندگیت تأثیر میزاره

کمتر به این موضوع فکر کن اون هیچیش نمیشه فقط اعصاب خودت خراب میشه و روزندگیت تأثیر میزاره

اتفاقا چون رو زندگیم تاثیر مستقیم داره اعصابم خرابه

توقعشون از من رو هزاره