2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت

196 بازدید | 10 پست

سلام مامانای عزیز بیاین از علایم و جنسیت بچه هاتون بگین منم علایمم میگم ببینین بیشتر به دختر میخوره یا پسر الان ۱۲هفته و ۴روزم بارداری دوممه و ناخواسته باردار شدم تازه هفته هشتم فهمیدم باردارم چون پریودیم عقب و جلو میشد نمی‌دونستم سونو قلب همون هشت هفته رفتم که ضربان قلبش ۱۶۷بود حالت تهوع هم دارم که شب ها بیشتر میشه ولی استفراغ نه میلم بیشتر به ترشی و شوریه دائم درحال خیارشور خوردنم بیشتر خستم و حال هیچ کاری ندارم ولی خوابم به هم ریخته خواب درستی ندارم سونو انتی هم ضربان قلبش ۱۶۱بود ولی جنسیتش گفت معلوم نیست غذا هم خیلی بی اشتها شدم وزنمم تقریبا همونه نه کم کردم نه زیاد نی نی هم فکر کنم سمت چپه شکممه 

در ضمن جوش هم میزنم سر سفید روی چونم ودهنمم همش آفت میزنه

به نظرتون جنسیت نی نی من چیه؟

منم خدایی دارم...😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حس ششمم قویه

به نظرت زندگی ما چجوری میشه آخه تو بد وضعیتی باردار شدم می خواستم سقط کنم که وجدانم اجازه نداد آخه همسرم بدهکارم به نظرت از بدهی خلاص میشیم

منم خدایی دارم...😊
به نظرت زندگی ما چجوری میشه آخه تو بد وضعیتی باردار شدم می خواستم سقط کنم که وجدانم اجازه نداد آخه ه ...

حس خوب و مثبتی به ایندتون دارم 

بله به زودی تموم میشه و از اون به بعد چیزای خوب در انتظارتونه 

کار خوبی کردی بچت رو ننداخته چون بعد از به دنیا اومدنش زندگیتون خیلی بهتر میشه بچه خوش روزی و خوش قدمی هست

😐😑 

حس خوب و مثبتی به ایندتون دارم بله به زودی تموم میشه و از اون به بعد چیزای خوب در انتظارتونه کار خوب ...

ممنون عزیزم حرفات قوت قلبه برام😍

منم خدایی دارم...😊
میدونم گلم ،گفتین حستون قویه،،گفتم شاید یهحسی بت دست بده

عزیزم حس ششم نمیتونه غیب گویی کنه و بگه آره با کسی بود یا نه زمان معین هم نمیگه ماه تولد و رنگ لباس و این چرت و پرتا رو هم نمیگه 

😐😑